HP Victus 16-E0073NT model laptopumu garanti bitmeden birkaç gün önce servise verdim. O dönem cihazda donmalar, touchpad arızası, elektrik çarpması ve şarj azalma sorunları vardı. Garantide anakart, touchpad ve batarya değiştirildi. Cihaz geldikten sonra yaklaşık bir buçuk ay boyunca normal çalıştı fakat bir anda oyunlarda GPU çıkartıldı gibi hatalar almaya başladım. Yazılımsal olabileceğini düşünüp birçok şeyi denesem de çözülmedi en sonunda sorunun donanımsal olduğuna karar verip müşteri hizmetlerini aradım fakat yazılımsal olduğunu iddia edip geçiştirdiler yaklaşık iki ay daha yazılımsal çözüm aradım fakat bulamayınca müşteri hizmetlerini arayıp durumdan tekrar bahsettim ve cihazı garantiye verebileceğimi söylediler. Verdikten sonra anakartın bozulmuş olduğunu ve garantisi bittiği için 8000 TL ücret karşılığında değiştirebileceklerini söylediler. Arızanın sebebinin teknik servisten kaynaklandığını onarımın düzgün yapılmadığını, işlemcinin 102 derecede çalışmasından dolayı anakartın bozulmuş olabileceğini veya macunun düzgün sürülmemiş olmasından kaynaklı bozulmuş olabileceğinden dolayı teknik desteğin sorumluluğu almasını istedim. Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediler ve işi yokuşa sürdüler. Macunun sürüldüğüne dair kanıt olarak ekteki fotoğrafı gönderdiler. Fotoğraftaki macun sürümü sizce normal mi? Bu konuda nasıl aksiyon alabilirim yardımcı olabilir misiniz?