Neler Yeni

Hristiyan Olmaya karar verdim Araştırma yapıyorum

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Hocam haklısınız zaten de o yazdıklarınız pek uymamış oraya.Geriye kalanlar doğru zaten.
Hocam sert bir dille yazmamın iki nedeni var birincisi kendi görüşüm ikincisi bu konunun önceki sayfasından birinde kendi inanmadığı dine saçma diyen bir kaç arkadaş vardı diye hatırlıyorum onun için biraz sert bir dille yazdım(islam övücü cahil dediğim kisiler bunlardı yanlış anlaşılmasın).

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam sert bir dille yazmamın iki nedeni var birincisi kendi görüşüm ikincisi bu konunun önceki sayfasından birinde kendi inanmadığı dine saçma diyen bir kaç arkadaş vardı diye hatırlıyorum onun için biraz sert bir dille yazdım(islam övücü cahil dediğim kisiler bunlardı yanlış anlaşılmasın).
Sıkıntı yok hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hristiyanlık dünyanin en gereksiz ve saçma dini ben araştırmıştım onun yerine islamı araştır eğer yinede tatmin olmadıysan sana kalmış ( hristiyanlar güçsüz olsa hintlliler pakiler gibi olsa ikgi duyarmıydım diye sor kendine yani abd de değilde hinstanda geçen bi din olsa ne yapardın bu sorudan sonra kararını ver )
Milyarlarca insan inandığı şeye sanki Klavye mouse önerir gibi daha iyisi var demek asıl saçmalıktır.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Sen aklen mantıksız olan her şeyin kendi kendine olacağına inanıyorsun.
Aklen mantıksız olan diye bir şey yok. Evrende her şey gözlemlenebilir ve açıklanabilirdir. Ayrıca kendi kendine oluştuğuna inanmıyorum, biliyorum. Önemli olan bunun bir süreç işi olduğunun kavranmasıdır. Bunu da bilim vasıtasıyla yapıyoruz.

neptün yüksel

80+ Bronze
Aklen mantıksız olan diye bir şey yok. Evrende her şey gözlemlenebilir ve açıklanabilirdir. Ayrıca kendi kendine oluştuğuna inanmıyorum, biliyorum. Önemli olan bunun bir süreç işi olduğunun kavranmasıdır. Bunu da bilim vasıtasıyla yapıyoruz.
Niye evrim bir süreç mi? Süreç ise prokaryot hücreler neden ökaryata dönüşmüyor bu zamanda. Halbuki sayısını ölçemediğimiz kadar mikroskobik canlılar var.

Labaratuvar ortamında meyve sineklerinin gözünden bacak çıkartmak evrim mi? Meyve sineği için koşulları sağlayan bilim adamları tanrı mı?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Niye evrim bir süreç mi? Süreç ise prokaryot hücreler neden ökaryata dönüşmüyor bu zamanda. Halbuki sayısını ölçemediğimiz kadar mikroskobik canlılar var.
O söylediğin süreç toplamda 1 milyar sürdü. Bu sırada doğaya uyumlu olan prokaryatlor evrimini sürdürdü, kalanları yok oldu. Yok olan onlarca, belki yüzlerce prokaryot türünü görmezden gelip de sadece varlığını sürdürebilenleri görürsen tanrı varmış gibi gözükür. Sırf bu konuda bir bilimsel teori bile var.

neptün yüksel

80+ Bronze
O söylediğin süreç toplamda 1 milyar sürdü. Bu sırada doğaya uyumlu olan prokaryatlor evrimini sürdürdü, kalanları yok oldu. Yok olan onlarca, belki yüzlerce prokaryot türünü görmezden gelip de sadece varlığını sürdürebilenleri görürsen tanrı varmış gibi gözükür. Sırf bu konuda bir bilimsel teori bile var.
Yine de sayısını sayacamayacağımız kadar mikroorganizma var. Senin dediğine göre evrim süreci ne hikmetse burada durmuş. Bir tanesinde bile birine dönüşüm olmuyor. Madem bu bir süreç, taptığın evrim putu hadi evrimleştirsin. Çünkü sayısına sayamayacağın kadar canlı türü var.

Zaten günümüzde her alanda durmuş. Lab ortamında meyve sinekleri bir de neymiş covid 19 evrimleşmiş. Bağışıklık kazanıyor diye :D.

O zaman biz her daim evrimleşiyoruz :D. Hatta tuvalete giderken bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Evet. Çünkü bir sürü zamanda bir sürü peygamber var olmuş. Allah'ta hepsinine aynı temeller vahiy göndermiş.
Fark ettiysen cümlelerin sonu hep ''muş'' ''miş'' ile bitiyor yani sende biliyorsun aslında böyle peygamberlerin falan hiç var olmadığını ama aile çevre vb. gibi etmenler sana bu saçmalıkları çocukluğundan beri dayattığı için sende bunları çok üst düzey bir şey sanıyorsun yazık kafana

neptün yüksel

80+ Bronze
Fark ettiysen cümlelerin sonu hep ''muş'' ''miş'' ile bitiyor.
Bir şeyin varlığına inanmak için görmek gerekmez. Bir şeyin oluru akla çok yatkın ise geri kalanlara iman edilebilir, isteyen sorgulayabilir.
Bugünki tarih bilgileri; Hz. Nuh'un, Hz. Musa'nın, Hz. İsa'nın, Hz. Muhammed'in yaşadığını kanıtlıyor zaten.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
O zaman biz her daim evrimleşiyoruz :D. Hatta tuvalete giderken bile.
1 sayfa bile evrimsel biyoloji okumadığının kanıtı. Trollük yapmaya ve bilim reddiyesi yapmaya devam et, keyfin bilir. İnsanları dininden kendin soğutursun.

Top Bottom