COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,283
Ben de 220 civarlarına inmesini bekliyorum. Eğer kumaş bir kulaklık arıyorsan bu fiyatlar da en iyisi bu bence.
Yalnız 280tl ye alınır. Eski kulakligımdı mic pek başarılı değil. 4 5 ay kullandım PCH ni videosundaki o gicırtı yoktu ama malzemesi pek iyi denemez. Gayet rahat ve iyi bir kulaklık ancak 300tl üstü etmez. 280tl ise alınabilir.O fiyata alınmaz, hiçbir olayı yok.
Mikrofonu iyi değil ses kalitesi iyi değil.
Malzemesi ve markası iyi emin olun değmez.
Normalde hiç değmez ama indirim olmuş.
Lakin bu fiyata da değmez, önermem.
1 2 ay daha durabilirim sizce daha iyi kulaklık gelirmi gaming gecesineYalnız 280tl ye alınır. Eski kulakligımdı mic pek başarılı değil. 4 5 ay kullandım PCH ni videosundaki o gicırtı yoktu ama malzemesi pek iyi denemez. Gayet rahat ve iyi bir kulaklık ancak 300tl üstü etmez. 280tl ise alınabilir.
Gamepower markasını kulaklıkta unut. İyi değiller. Onun yerine 1 2 ay bekleyip Drop Plus alın 350 400tl ye.1 2 ay daha durabilirim sizce daha iyi kulaklık gelirmi gaming gecesine
warlord,luna,mei gibi
onlar mı bunlarmı tercih edilebilir
marka önemli değil James Donkey monitör kullanıyorumGamepower markasını kulaklıkta unut. İyi değiller. Onun yerine 1 2 ay bekleyip Drop Plus alın 350 400tl ye.
Marka önemli degil zaten. Önemli olsa Rampage önermem modele göre konußuýorum ama GP markası kötü bir marka kulaklıkta. 280tl varsa şu an 280tl ise HS35 alın. Ama 300tl den yukarı 1 kuruş bile vermeyin.marka önemli değil James Donkey monitör kullanıyorum
yani ses anlamında kötülerse almam
ve bütçem fazla değil 280tl ve altı
Dolar 7 ye dayanmişken 220tl için daha çok beklersinBen de 220 civarlarına inmesini bekliyorum. Eğer kumaş bir kulaklık arıyorsan bu fiyatlar da en iyisi bu bence.
sizce gaming gecesine güzel bir kulaklık gelebilirmi 280tl ve altıMarka önemli degil zaten. Önemli olsa Rampage önermem modele göre konußuýorum ama GP markası kötü bir marka kulaklıkta. 280tl varsa şu an 280tl ise HS35 alın. Ama 300tl den yukarı 1 kuruş bile vermeyin.
Yani HS35 gelir o kadar. Kizaru gelir ama onda dip ses var.sizce gaming gecesine güzel bir kulaklık gelebilirmi 280tl ve altı
1 kere alıp tam almak istiyorum
pekala warlordYani HS35 gelir o kadar. Kizaru gelir ama onda dip ses var.
Luna cok kötü. Dip ses var rahat değil ağır ve cızırtı var. Mei ve Warlord da dip ses var onlar da alınmaz ses olarak iyi degiller.pekala warlord
mei
veya luna nasıldır
acelem yokMarka önemli degil zaten. Önemli olsa Rampage önermem modele göre konußuýorum ama GP markası kötü bir marka kulaklıkta. 280tl varsa şu an 280tl ise HS35 alın. Ama 300tl den yukarı 1 kuruş bile vermeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dolar 7 ye dayanmişken 220tl için daha çok beklersin![]()