Neler Yeni

Yardım HS50 pro mikrofon çalışmıyor

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
daha yeni aldım neden çalışmıyor anlamadım

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
“Bendede oldu mikrofonu çıkarttım taktım sonra arkadaki mikrofon kapatma tuşuna 2 3 kez bastım sonra ses gelmeye başladı sanırım mikrofonu yanlış taktın. Bir de o mikrofon kapatma tuşuna 1 kez bas sonra ses gelmezse gene bas dene Denetim Masasına gir orda ses aygıtları var ona tıkla mikrofonlara bak orda 2 kez tıkla dinle diye bir kısım var ona bas konuş dene olmazsa garantiye gönder.”

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
“Bendede oldu mikrofonu çıkarttım taktım sonra arkadaki mikrofon kapatma tuşuna 2 3 kez bastım sonra ses gelmeye başladı sanırım mikrofonu yanlış taktın. Bir de o mikrofon kapatma tuşuna 1 kez bas sonra ses gelmezse gene bas dene Denetim Masasına gir orda ses aygıtları var ona tıkla mikrofonlara bak orda 2 kez tıkla dinle diye bir kısım var ona bas konuş dene olmazsa garantiye gönder.”
yanlış takma gibi bişe olamaz ki knk orda çıkıntı var =)
Mesaj otomatik birleştirildi:

acababi sürücüsü falaan varmı bide tr kullnma kılavuzu yokmu ya =(

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
yanlış takma gibi bişe olamaz ki knk orda çıkıntı var =)
Mesaj otomatik birleştirildi:

acababi sürücüsü falaan varmı bide tr kullnma kılavuzu yokmu ya =(
bilmiyorum ürün bende yok :(

Top Bottom