HS80 Max vs Nova 7 vs Cloud III S

Reaksiyon skoru
17
1755446118784.webp

1755446142689.webp

1755446164566.webp

Merhabalar bu 3 kulaklıktan hangisini önerirsiniz?

Cloud III S yeni gelen bir ürün III ile karıştırmayın diye söylüyorum

Selamlar, burada kullanım şekliniz biraz önem arz ediyor. Benzer araştırmaları ben de yaptım mesela aralarında FPS oyunlarında en başarılı olanın Cloud olduğunu öğrenip Cloud aldım, çünkü ben sadece Rainbow Six oynarken kulanıyorum mesela, atıyorum siz FPS oynamayacağım günlik kullanım için arıyorum vs. diyorsanız o zaman farklı taraflara da kayılabilir yine. Kısaca rekabetçi oyunlar, özellikle FPS oyun amacıyla alınacaksa 3S Wireless akar.

Hs80i 1.5yıl boyunca kablolu versiyonun kullandım.2 negatif yönü var.Pedleri deri-kumaş karışımı bir şey ve toz toplayınca temizlemesi zor.2.negatif kısmı ise kafa bandı esnek yapıda olmadığı için uzun vadede esnedikçe 2 3 adet kılcal çatlak oluşmuştu.Almamaya sebep mi bana göre hayır.Rahatlığı ses kalitesi bu negatifleri fazlasıyla kapatıyor.
Cloud 3 s modeline gelince cloud 3 wireless kullanıyorum s modeli ile bariz fark yok sanırım.Hs80 den geçince ses kalitesi düştü fakat fps amaçlı ise bu kulaklık tabii ki daha iyi.Ek olarak kafa bandı esnek olduğu içinde zarar görme olayı da yok.

Hs80i 1.5yıl boyunca kablolu versiyonun kullandım.2 negatif yönü var.Pedleri deri-kumaş karışımı bir şey ve toz toplayınca temizlemesi zor.2.negatif kısmı ise kafa bandı esnek yapıda olmadığı için uzun vadede esnedikçe 2 3 adet kılcal çatlak oluşmuştu.Almamaya sebep mi bana göre hayır.Rahatlığı ses kalitesi bu negatifleri fazlasıyla kapatıyor.
Cloud 3 s modeline gelince cloud 3 wireless kullanıyorum s modeli ile bariz fark yok sanırım.Hs80 den geçince ses kalitesi düştü fakat fps amaçlı ise bu kulaklık tabii ki daha iyi.Ek olarak kafa bandı esnek olduğu içinde zarar görme olayı da yok.
hs 80 pedleri deri kumaş değil komple kumaş bende kullanıyorum hocam sizinki farklı versiyon olabilir. zaten pedler çok kolayca çıkıyor istenildiği zaman değiştirilebilir

hs 80 pedleri deri kumaş değil komple kumaş bende kullanıyorum hocam sizinki farklı versiyon olabilir. zaten pedler çok kolayca çıkıyor istenildiği zaman değiştirilebilir
yukarıda ki 3 modelden hangisini seçerdiniz memnun musunuz

yukarıda ki 3 modelden hangisini seçerdiniz memnun musunuz
hs 80 kabloluyu 8 aydir kullaniyorum cok memnunum mikrofonu muazzam yayıncı mikrofonlariyla kapisir seviyede nerdeyse. ses kalitesinden de cok memnunum. pedleri kumas olmasi bu yaz gunlerinde hic terletmiyor. kafan biraz buyukse sıkıntı olabilir ama tek eksisi o

hs 80 kabloluyu 8 aydir kullaniyorum cok memnunum mikrofonu muazzam yayıncı mikrofonlariyla kapisir seviyede nerdeyse. ses kalitesinden de cok memnunum. pedleri kumas olmasi bu yaz gunlerinde hic terletmiyor. kafan biraz buyukse sıkıntı olabilir ama tek eksisi o
kafam oldukça küçük benim hs80 max wireless diyosun yani

kafam oldukça küçük benim hs80 max wireless diyosun yani
ben şunu al bunu al diyemem digerlerini kullanmadim bilmiyorum hs80 max wireless sarji nasil gider falan onu da bilmiyorum ben sadece deneyim ve fikirlerimi soyledim ama tercih edebilirsin fiyati uygunsa 2. elde bakabilirsin temiz bulursan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,596
Üyeler
197,001
Son üye
ozguro18
Geri