AtakanBayat
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Merhabalar bu 3 kulaklıktan hangisini önerirsiniz?
Cloud III S yeni gelen bir ürün III ile karıştırmayın diye söylüyorum
hs 80 pedleri deri kumaş değil komple kumaş bende kullanıyorum hocam sizinki farklı versiyon olabilir. zaten pedler çok kolayca çıkıyor istenildiği zaman değiştirilebilirHs80i 1.5yıl boyunca kablolu versiyonun kullandım.2 negatif yönü var.Pedleri deri-kumaş karışımı bir şey ve toz toplayınca temizlemesi zor.2.negatif kısmı ise kafa bandı esnek yapıda olmadığı için uzun vadede esnedikçe 2 3 adet kılcal çatlak oluşmuştu.Almamaya sebep mi bana göre hayır.Rahatlığı ses kalitesi bu negatifleri fazlasıyla kapatıyor.
Cloud 3 s modeline gelince cloud 3 wireless kullanıyorum s modeli ile bariz fark yok sanırım.Hs80 den geçince ses kalitesi düştü fakat fps amaçlı ise bu kulaklık tabii ki daha iyi.Ek olarak kafa bandı esnek olduğu içinde zarar görme olayı da yok.
yukarıda ki 3 modelden hangisini seçerdiniz memnun musunuzhs 80 pedleri deri kumaş değil komple kumaş bende kullanıyorum hocam sizinki farklı versiyon olabilir. zaten pedler çok kolayca çıkıyor istenildiği zaman değiştirilebilir
hs 80 kabloluyu 8 aydir kullaniyorum cok memnunum mikrofonu muazzam yayıncı mikrofonlariyla kapisir seviyede nerdeyse. ses kalitesinden de cok memnunum. pedleri kumas olmasi bu yaz gunlerinde hic terletmiyor. kafan biraz buyukse sıkıntı olabilir ama tek eksisi oyukarıda ki 3 modelden hangisini seçerdiniz memnun musunuz
kafam oldukça küçük benim hs80 max wireless diyosun yanihs 80 kabloluyu 8 aydir kullaniyorum cok memnunum mikrofonu muazzam yayıncı mikrofonlariyla kapisir seviyede nerdeyse. ses kalitesinden de cok memnunum. pedleri kumas olmasi bu yaz gunlerinde hic terletmiyor. kafan biraz buyukse sıkıntı olabilir ama tek eksisi o
ben şunu al bunu al diyemem digerlerini kullanmadim bilmiyorum hs80 max wireless sarji nasil gider falan onu da bilmiyorum ben sadece deneyim ve fikirlerimi soyledim ama tercih edebilirsin fiyati uygunsa 2. elde bakabilirsin temiz bulursankafam oldukça küçük benim hs80 max wireless diyosun yani