Yardım HTML5 Sorunu

Reaksiyon skoru
2
Selam Arkadaşlar, Sorunum Ben Youtube'de Genellikle Video İzleyen Birisiyim Ama Youtube, Twitch V.b Platformlarda'ki Canlı Yayınları İzleyemiyorum Ve Bu Sorun Laptop umun Arızalı Olmasındanmıdır Çünkü Aşağıda Gördüğünüz Screen Shot'Da HTML5 gibi İnternetten İndirmeye Çalıştığım Şeyleri Açmıyor Ve Bu Yanıtı Veriyor. HTML5 Nedir Açıklar Ve Yardımcı Olursanız Sevinirim İyi Günler.

Screenshot 2020-04-18 at 22.10.40.webp

İlk defa karşılaşıyorum normalde çoğu sistemde açması lazım ama sisteminiz macbook mu acaba
hiçbir fikrim yok ekranda gördüğüm şey sadece sağ altta saat Wİ-Fİ ve sol altta ise başlat butonu var fakat hiçbir seçenek yok sadece kaydettiğim siteler dosyalar - video player var
Screenshot 2020-04-18 at 23.50.36.webp başlat menüsü bu şekilde dosyalar ıma tıkladığımda indirdiklerim görünüyor ama video player ve virtual box a tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor kullandığım tarayıcı chromium başka bir şey indiremediğim için bu tarayıcıyı kullanıyorum işe girip bir oyuncu bilgisayarı alacaktım ama virüs sağolsun :)

hayır air safaride html5 e destek vermiyor farklı bir tarayıcı denerseniz sorununuz olmaz

Geri