Neler Yeni

Huawei freebuds 6i vs huawei pro 2

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
halil mert asar
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
iki kulaklığın fiyatı neredeyse aynı 6i daha güncel bir kulaklık ama hangisi daha iyi bir karara varamadım, hangisi daha iyi hangisini alırsınız

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Neden özellikle Huawie, başka modellere de bakmanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
halil mert asar
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden özellikle Huawie, başka modellere de bakmanızı tavsiye ederim.
huawei'nin yetkili servisini beğeniyorum uğraştırmıyorlar, ama başka bu kesinlikle daha iyi dediğiniz bir kulaklık varsa yazabilirsiniz

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Liberty 4 NC kullanıyorum çok memnunum fiyatının da hakkını veriyor bence.
Zaten anker ses işinde baya beğeniyorum o modele de bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
halil mert asar
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Liberty 4 NC kullanıyorum çok memnunum fiyatının da hakkını veriyor bence.
Zaten anker ses işinde baya beğeniyorum o modele de bakabilirsiniz.evet
Evet o kulaklığı da inceledim 6i den basslar konusunda daha iyi, fiyat olarakta daha uygun ama yetkili servis konusunda sadece istanbul'da var olarak gördüm, ben antalya da yaşayan biri olarak kulaklıkla alakalı herhangi bir durum olduğunda istanbula kargolamam lazım o süreçteki zaman kaybı, ne olacağı vb. almamı engelliyor çünkü evime 10dk mesafede huawei yetkili servisi var ve max 3 saat içinde sorunu çözüyorlar bu da benim için çok büyük bir avantaj.

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Evet o kulaklığı da inceledim 6i den basslar konusunda daha iyi, fiyat olarakta daha uygun ama yetkili servis konusunda sadece istanbul'da var olarak gördüm, ben antalya da yaşayan biri olarak kulaklıkla alakalı herhangi bir durum olduğunda istanbula kargolamam lazım o süreçteki zaman kaybı, ne olacağı vb. almamı engelliyor çünkü evime 10dk mesafede huawei yetkili servisi var ve max 3 saat içinde sorunu çözüyorlar bu da benim için çok büyük bir avantaj.
Hocam neden aldığınız kulaklık hemen bozulacakmış gibi düşünüyorsunuz aldığınız kulaklığın bozulma ihtimali bilerek bozmaya çalışmazsanız düşük ayrıca bahsettiğimiz firma da sorun çıkacağın zannetmiyorum ve kargolasanız dahi max 1 haftada işiniz hallolur.

Top Bottom