Neler Yeni

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 2024 + Klavye 8.799 TL

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Cem
Aşşağıda huawei tabletlerde 1000tl üzerine 500 kupon var
hacı huawei hala google market kullanmıyor degil mi? kendi marketi var diye biliyorum google icinse 3.parti yazılım indir izin ver yapılıyordu ve sıkıntılıydı bu durum cözüldü mü ?

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,728
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google icinse 3.parti yazılım indir izin ver yapılıyordu ve sıkıntılıydı bu durum cözüldü mü ?
Google servisleri halâ yok. Ama çözüm yolları oldukça gelişti. Açık kaynak kodlu MicroG var. GBox gibi programlardan en büyük farkı Google servislerini sanal makinede değil gerçek uygulamada kullanabiliyorsun. GMS'i direk cihaza kuruyormuşsun gibi düşün.

Alioskii

80+ Bronze
hacı huawei hala google market kullanmıyor degil mi? kendi marketi var diye biliyorum google icinse 3.parti yazılım indir izin ver yapılıyordu ve sıkıntılıydı bu durum cözüldü mü ?
Hocam bilmiyorum 3. parti yazılımla yapanlar var ama. Kendi marketi var tabletin fiyatıda güzel uğraşmaya değer bence.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Cem
Google servisleri halâ yok. Ama çözüm yolları oldukça gelişti. Açık kaynak kodlu MicroG var. GBox gibi programlardan en büyük farkı Google servislerini sanal makinede değil gerçek uygulamada kullanabiliyorsun. GMS'i direk cihaza kuruyormuşsun gibi düşün.
bizim bi tanıdık bakınıyor cocugu icinde yazılım bilgimiz pek yok ugrastırıcıysa xiaomi lenovo vs bakacagız tyty

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,728
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bizim bi tanıdık bakınıyor cocugu icinde yazılım bilgimiz pek yok ugrastırıcıysa xiaomi lenovo vs bakacagız tyty
Burda nasıl kurulduğunu anlatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,302
Üyeler
170,519
Son üye
Mesutb
Top Bottom