🔥İndirim Huawei Matepad 12X 12” 8GB 256GB Tablet + Klavye 🔥16.999₺

*Hepsiburada premiuma özel 16.999tl diye değiştirirsen daha iyi olur hocam

Huawei Matepad 12X 12.0" 8GB 256GB Beyaz + Klavye
Fiyat çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın!!

Fiyatını haketmiyor.
MatePad 12X bir tık daha iyi sadece. Arada değecek fiyat farkı yok.

Huawei Matepad 12X 12.0" 8GB 256GB Beyaz + Klavye
Fiyat çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın!!

bu huawei tabletleri çok araştırdım çoğunda şikayet var sitesinde youtube takılıp kapandığını 1080p üzerini açmadıgını chrome durduruldu hatası olduğunu falan yazmış. 3.parti yazılım üzerinden sana google playdeki seyleri indirtiyor ama optimizasyon ve stabilite galiba yok. O yüzden zaten uygun fiyattalar. Yine de düşündüm araştırdım ama youtube kapanma olayı falan bir şey izlerken ya da netflix vs gibi uygulamalar kapanırsa kırarım herhalde o yüzden bana gelmez. Ayrıca play store harici bir yerden uygulamalar indirirken ve onlara hesabıma giriş yaparken ne kadar güvenlik koruması var bilmiyorum. O yüzden sıkıntı bence

bu huawei tabletleri çok araştırdım çoğunda şikayet var sitesinde youtube takılıp kapandığını 1080p üzerini açmadıgını chrome durduruldu hatası olduğunu falan yazmış. 3.parti yazılım üzerinden sana google playdeki seyleri indirtiyor ama optimizasyon ve stabilite galiba yok. O yüzden zaten uygun fiyattalar. Yine de düşündüm araştırdım ama youtube kapanma olayı falan bir şey izlerken ya da netflix vs gibi uygulamalar kapanırsa kırarım herhalde o yüzden bana gelmez. Ayrıca play store harici bir yerden uygulamalar indirirken ve onlara hesabıma giriş yaparken ne kadar güvenlik koruması var bilmiyorum. O yüzden sıkıntı bence
MicroG kurunca bahsettiğin sorunlar olmuyor sanırım.

MicroG kurunca bahsettiğin sorunlar olmuyor sanırım.
bilmiyorum ama genel yorum yani bu şekilde. Kapanma hata alma optimizasyon olmaması takılmalar falan. Yani bir şeye ulasmak icin başka bir uygulama üzerinden onu açtığında tamamen uyumlu çalışmıyor e zaten tabletin amacı sorunsuz şekilde film dizi izlemem chromeda gezmem falan değil mi o zaman akıcılık ekran kalitesi 120 hz olması islemci falan neye yarayacak. 2 Bin tllik tablet bile youtubeda kapanmıyor. Bu bencesi olayın alıp memnun olan da vardır

bilmiyorum ama genel yorum yani bu şekilde. Kapanma hata alma optimizasyon olmaması takılmalar falan. Yani bir şeye ulasmak icin başka bir uygulama üzerinden onu açtığında tamamen uyumlu çalışmıyor e zaten tabletin amacı sorunsuz şekilde film dizi izlemem chromeda gezmem falan değil mi o zaman akıcılık ekran kalitesi 120 hz olması islemci falan neye yarayacak. 2 Bin tllik tablet bile youtubeda kapanmıyor. Bu bencesi olayın alıp memnun olan da vardır
microg kullanıpta youtube chromeda felan sorun yaşayan olacağını sanmıyorum ya gbox ile olabilir belki. ben kendi samsung telefonuma da reklamsız youtube yüklemek için microg kurdum hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım.

Fiyatını haketmiyor.
MatePad 12X bir tık daha iyi sadece. Arada değecek fiyat farkı yok.
Hocam şuanki fiyatı ilk fiyatına nispeten çok iyi duruyor.Sence fiyatı birazdaha yükseltip Samsung Galaxy S11 almaya değer mi?

huawei tabletler ucuz olmadıkça alınmaz çok handikaplı ve fiyatına göre performansı çok kötü

microg kullanıpta youtube chromeda felan sorun yaşayan olacağını sanmıyorum ya gbox ile olabilir belki. ben kendi samsung telefonuma da reklamsız youtube yüklemek için microg kurdum hiç dediğin gibi bir sorun yaşamadım.
hocam ben demiyorum matepad 11.5 vs huawei tabletler genelinde sikayetvara girersen diğer tabletlerde olmayan google play store uygulamalarıyla ilgili karşılaşılan ciddi sorunlar için dolu şikayet var. Gboxmış mıcrog miş bilmiyorum ben basıp youtubea girmek istiyorum. Mıcrog veya x bi ekstra uygulamaya güvenip onun üzerinden youtube hesabıma instama gmailime ona buna girmek istemiyorum. Böyle sikayetler varken ben de diyorum ki bence diyorum ama bak almam. Biraz mantıklı düşününce de böyle işlemci klavyeyle birlikte neden bu fiyata satılıyor o fiyata olan honorda neden çok daha düsük islemci var insan anlıyor. Sorunlarla karşılaşma potansiyelimiz olan cihazlar. Yoksa ben de almak isterim 10 11kya klavyeli mis gibi islemcide iyi aması var işte..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri