Huawei mi Xiaomi mi

Israrla xioami diyenler rami performans sananlar olmalı.
hayır dostum ben ramini savunmuyorum sadece ram bence 6 gb gereksiz hatta evet gereksiz telefonda gereksiz 4 gb yeterli ama apple de 3 gb var
Post automatically merged:

F/P Hariç yazıyor bak orada okuman varsa dostum.
iyiki mesaj düzenleme var forumda mesaj düzenleyip bana sürekli izlediğin videoları atma :cool:

hayır dostum ben ramini savunmuyorum sadece ram bence 6 gb gereksiz hatta evet gereksiz telefonda gereksiz 4 gb yeterli ama apple de 3 gb var
İOS android'e göre çok daha optimizasyonlu olduğu için RAM kullanımı çok düşük o yüzden Apple telefonlara fazla RAM koymuyor. Ama android gibi RAM sömüren bir sisteme 6GB gereksiz dersen sadece bilgisizliğini belli etmiş olursun.

iyiki mesaj düzenleme var forumda mesaj düzenleyip bana sürekli izlediğin videoları atma :cool:
Screenshot_5.png

Ben burada ''mesaj düzenlendi'' ibaresi göremedim ama...

İOS android'e göre çok daha optimizasyonlu olduğu için RAM kullanımı çok düşük o yüzden Apple telefonlara fazla RAM koymuyor. Ama android gibi RAM sömüren bir sisteme 6GB gereksiz dersen sadece bilgisizliğini belli etmiş olursun.

Alıntıyı görüntüle
Ben burada ''mesaj düzenlendi'' ibaresi göremedim ama.
mesaj düzenlendi yazmıyo ki kaç defa mesaj düzenledim hiçbirinde yazmadı naber

mesaj düzenlendi yazmıyo ki kaç defa mesaj düzenledim hiçbirinde yazmadı naber
Yaşın kaç 8 yada 9 ?

Screenshot_6.png
:)
@İbrahim EROĞLU hemen attığın mesaja değil de bir kaç dakika önce attığın mesaja bir şeyler ekler isen bu yazıyı görebilirsin umarım okumayı da en kısa zamanda sökersin ayrıca lütfen forumda gezerken bunlar da dikkat et böyle bir ibare çıkıyor çünkü, sana senin şeklinde hoşçakal diyeceğim ''naberr'' 😂 Misal bu mesajda bu ibareyi görebilirsin hahahah @İbrahim EROĞLU

Son düzenleme:
oha ln sayende mesaj kasmışım 🙂 🙂 🙂
@Kazım Soy
bugün 1000 falandım galiba

Geri