Huawei mi Xiaomi mi

5k küsüre iPhone SE 2020 var. Tasarım eski fakat performansı iPhone 11 Pro Max ile aynı. Kamerasıda 3000 küsür TL ye satılan 3 4 kameralı androidlerden daha kaliteli
Haklısın olabilir. Ama 5k fiyata android tercih ederim

5k küsüre iPhone SE 2020 var. Tasarım eski fakat performansı iPhone 11 Pro Max ile aynı. Kamerasıda 3000 küsür TL ye satılan 3 4 kameralı androidlerden daha kaliteli
kendisi rezil bi telefon

Linç yiyeceğim ama iPhone.

iPhone'u detaylı kullananlar anlar bunu

Gelipte şunu yazarken şarjı bitti demeyin sıktınız
Apple ın yazılımına para verdiğimizi asla anlamayacaklar.İos yazılımda çok önde.Stabilitesi mükemmel.Androidde olan özellik apple da her zaman çok daha kaliteli ve stabil çalışıyor.Ayrıca her sene çıkan apple bionic işlemciler de rakipleri tokatlıyor.İmkanı olan apple kullansın, imkanı olmayan f/p xiaomi tercih edebilir.Huwei ye gelecek olursak lite modelleri hariç hepsi tercih edilebilir.

Knk bana Note 9pro önerir misin yoksa Huawei in bir modeli mi
note 10 lite al bütçen yetiyorsa yetmiyorsa 9 pro almalısın
Post automatically merged:

Note 9s ile pro arasında kamera ve hızlı şarj dışında bir farkları var mıdır
kamera
hızlı şarj
ram (pro da 6 s de 4)
kamera sensörü
anTuTu puanı v8
farkları var

hayır çoğu yönden berbat bakıyorum şu an 3 gb ram falan
3 gb ram olmasına bakma sen. iOS işletim sistemi optimizasyonu çok iyi bir işletim sistemi. Android gibi değil. Apple her cihazına özel optimizasyon yaptığı için böyle. Her ay 15 tane android telefon çıkıyor optimizasyonla kim uğraşacak? Ayrıca Android ram tüketen bir işletim sistemi
Post automatically merged:

Apple ın yazılımına para verdiğimizi asla anlamayacaklar.İos yazılımda çok önde.Stabilitesi mükemmel.Androidde olan özellik apple da her zaman çok daha kaliteli ve stabil çalışıyor.Ayrıca her sene çıkan apple bionic işlemciler de rakipleri tokatlıyor.İmkanı olan apple kullansın, imkanı olmayan f/p xiaomi tercih edebilir.Huwei ye gelecek olursak lite modelleri hariç hepsi tercih edilebilir.
ayrıca en az bir cihaz 4 yıl aralıksız güncelleştirme alıyor (sadece kıldan tüyden güncelleştirmeler değil eylül ayında çıkan büyük güncellemeler dahil). iPhone 6S 2016 başında çıktı iOS 14 alacak. Evde iPhone 6S var depolaması dışında hala hızlı çalışıyor cihaz

3 gb ram olmasına bakma sen. iOS işletim sistemi optimizasyonu çok iyi bir işletim sistemi. Android gibi değil. Apple her cihazına özel optimizasyon yaptığı için böyle. Her ay 15 tane android telefon çıkıyor optimizasyonla kim uğraşacak? Ayrıca Android ram tüketen bir işletim sistemi
redmi note 9 pro karşısında ne yapabiliyor o iphone se redmi note 9 pro nun en küçük kardeşi oluyor
iphone gereksiz redmi biçer geçer
1800mah bataryayı kaç saat hatta dakika* kullanacak alacak arkadaş
burada 5000 mah bataryalı iphone se den kat kat güçlü telefon varken iphone se önermeyin please

redmi note 9 pro karşısında ne yapabiliyor o iphone se redmi note 9 pro nun en küçük kardeşi oluyor
iphone gereksiz redmi biçer geçer
1800mah bataryayı kaç saat hatta dakika* kullanacak alacak arkadaş
burada 5000 mah bataryalı iphone se den kat kat güçlü telefon varken iphone se önermeyin please
Teknosa mi Vatan mi daha iyi servis vs. Hangisinden almalıyım

Teknosa mi Vatan mi daha iyi servis vs. Hangisinden almalıyım
vatandan alışveriş yaptım sadece bu nedenle teknosa hakkında bir şey diyemem
vatanın servisi bizi memnun etti ama
mousemi vatandan almıştım eskisini sıkıntı çıkardı vatana gönderdik 20 gün içinde geri aldık
babamın telefonu bozuldu 3 kere hepsinde de zamanında teslim aldık ve bizi de mesaj yoluyla bilgilendirdiler telefonunuz ulaştı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,983
Üyeler
191,018
Son üye
Yusufmania
Geri