Huawei mi Xiaomi mi

Screenshot_3.png

-
Screenshot_4.png

Ben ne gördüğümü söyleyeyim,
Çok daha iyi bir kameraya sahip SE 2020 öyle ki kendi bütçesinden çok daha yüksek fiyatlara satılan telefonlar ile yarışacak kadar iyi bir kameraya sahip,

Muhteşem bir yazılım ile desteklenen performans olarak daha iyi olan efsane A13 Bionic işlemcili SE 2020.

Redmi Note 9 Serisini hiçbir şekilde ÖNERMEM. Nedeni ise 9 Serisinde Arka kamera toz tutuyor ve kamera performansı ciddi şekilde düşüyor kullanıcılar bundan şikayetçi.. eğer Xiaomi Redmi Note serisi bir telefon alınacaksa 9 dışında bir seri seçilmeli. ( 8Pro, 10Lite var o bütçelere yakın)

Not :Kendim 8 Pro kullanıyorum çok memnunum kesinliklle öneririm..

Redmi Note 9 Serisinde Olan Kamera Hatası
1598620044210.png

Alıntıyı görüntüle
-
Alıntıyı görüntüle

Ben ne gördüğümü söyleyeyim,
Çok daha iyi bir kameraya sahip SE 2020 öyle ki kendi bütçesinden çok daha yüksek fiyatlara satılan telefonlar ile yarışacak kadar iyi bir kameraya sahip,

Muhteşem bir yazılım ile desteklenen performans olarak daha iyi olan efsane A13 Bionic işlemcili SE 2020.
neden sadece apple in üstünlüğüne bakıyonuz redmininkine bakacak vaktiniz mi yok :cool:

Hahahha.
iPhone hiç kullanmadım ama param olsa koşa koşa iphone alırım.
Se nin en büyük sorunu batarya.

Hahahha.
iPhone hiç kullanmadım ama param olsa koşa koşa iphone alırım.
Se nin en büyük sorunu batarya.
Tasarım da eklenmeli bence eksilere hocam. Nokia 8 kullanıyorum ve o büyük kenarlar bir süre sonra çok can sıkıyor.
Post automatically merged:

Israrla xioami diyenler rami performans sananlar olmalı.
Büyük ihtimalle ''fanboy'' :).

Fiyat/ performans hariç hiç bir konuda 9 Pro'nun SE 2020'ye üstünlüğü yok ama hala inatla telefonu savunuyorsun işlemcileri çekirdek sayılarına göre karşılaştırmadan anlamalıydım zaten bilgisiz olduğunu :).
nE f/p üstünlüğü mü yok Allah hidayet versin
tm ben kavga etmek istemiyorum
evet iphone çok üstün en iyi telefon o bu bütçede
herşeyi mükemmel apple den iyi iş yapan yok aynen aynen
ya bi telefon bu kadar mı güzel olur inanılmaz ya çok güzel anlatamıyorum kelimeler yetmiyor

Geri