Huawei mi yoksa Honor mu?

sefaselvi

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım hangisi daha iyi teknik özelliklerinden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

huawei tabikide. Honordan bir tık kalite olarak daha iyidir bana göre. zaten aynı firma ürünü.

Ryzen işlemci i3 den çok daha iyidir. Honor tercih ediniz özelliklerine göre daha iyi.

huawei tabikide. Honordan bir tık kalite olarak daha iyidir bana göre. zaten aynı firma ürünü.
Yani SSD aynı ram aynı tasarım birbirine yakın sadece işlemci farklı bende i3 mü iyi Ryzen 5 mi iyi bilmiyorum eğer r5 iyiyse 500. TL fark vermeye değer mi

20 gün önce yeni modeli olan d16 4600h işlemcili huwei 7 bin civarına satılmıştı bu arada.

Anladım teşekkürler ederim peki bu pc LoL cs go gibi oyunları oynatırmi oynatırsa sıkıntı yasarmym
Eğer içindeki ram 4+4 ise oynarsın. Ama tek 8 ise 8 gb daha eklersen performası çok daha iyi olur.
Post automatically merged:

20 gün önce yeni modeli olan d16 4600h işlemcili huwei 7 bin civarına satılmıştı bu arada.
20 gün önce dolar 12 idi.

Eğer içindeki ram 4+4 ise oynarsın. Ama tek 8 ise 8 gb daha eklersen performası çok daha iyi olur.
Post automatically merged:

20 gün önce dolar 12 idi.
kıyas yapması iiçin söyledim. 300-500 farkla açılmamış kutu ilan sitelerinden denk gelebilir yani.

Geri