Neler Yeni

Huawei P20 Lite vs General Mobile GM21

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Telefonu 2.elden almıştım ve 2-3 yıllık. Annemde ise General Mobile GM21 var daha bir sene olmadı sanırım sıfır almıştık. Şu an P20 Lite aşırı kasıyor ve ısınıyor. Bende bu yüzden annemle konuşup telefonları değiştirmek istiyorum. Fakat Annemin telefonu daha iyi mi değil mi bilmiyorum. Sizce hangi telefon daha iyi?

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,188
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Telefon için bütçeniz ne kadar?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
nokia tuslu telefon kullanirim p20 litedan daha iyi olur.(p20 lite kullanicisiyim)

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nokia tuslu telefon kullanirim p20 litedan daha iyi olur.(p20 lite kullanicisiyim)
Bende onu kullanıyorum ve bende hiç memnun değilim hocam. Cidden telefon değiştirecek olsam dünyanın parası. Annem telefonunu nerdeyse hiç kullanmıyor . Aklıma bu geldi bir işte.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
P20 Lite kullandım dostum sakın. Reels izlesen izletmiyor. Telefonun animasyonu denen şey bir süre sonra kayboluyor. Direkt açılıyor çünkü dona dona açılıyor. P20 lite anca alo demek için kullanılır. Kamerası zaten ayrı bir komik. Zamanında bir firmaya belge fotoğrafı çekecektim ne kadar uğraşırsam uğraşayım çektirmemişti telefon. O derece de leş kamerası vardı.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
arkadaş annemın p20 lite ı var tıklamıyor tuşa huawei pişmanlıktır:

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Telefonu 2.elden almıştım ve 2-3 yıllık. Annemde ise General Mobile GM21 var daha bir sene olmadı sanırım sıfır almıştık. Şu an P20 Lite aşırı kasıyor ve ısınıyor. Bende bu yüzden annemle konuşup telefonları değiştirmek istiyorum. Fakat Annemin telefonu daha iyi mi değil mi bilmiyorum. Sizce hangi telefon daha iyi?
Kardeşim şu durumda senin telefonunun işlemcisi daha iyi.

Top Bottom