Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim, bu iki telefon arasında kararsız kaldım, p40lite da Google play desteği yokmuş ileride bana sıkıntı yaratır mı ve iki telefon arasında siz hangisini tercih ederdiniz, önerilerinizi bekliyorum.
ben ikisinide cok araştırdım tercihim xiaomi mi note 10 lite oldu (128gb) bence onu tercih et pil performansıdan tut ekran performansına kadar müthiş bir telefonArkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim, bu iki telefon arasında kararsız kaldım, p40lite da Google play desteği yokmuş ileride bana sıkıntı yaratır mı ve iki telefon arasında siz hangisini tercih ederdiniz, önerilerinizi bekliyorum.
Anladım kamera açısından hangisini önerirsiniz?ben ikisinide cok araştırdım tercihim xiaomi mi note 10 lite oldu (128gb) bence onu tercih et pil performansıdan tut ekran performansına kadar müthiş bir telefon
128 gb lik versiyonnunda xiaominin sonynin sensoru var hem 64Mp olmasından dolayı daha net ve kaliteli fotoraflar çekebiliyorum gece kamerası macro kamera ve geniş açılı kamera gayet iyiAnladım kamera açısından hangisini önerirsiniz?
yaklaşık 40 dk da pill 100 u goruyorAnladım kamera açısından hangisini önerirsiniz?
pek elinde gezdirmicekse 2.5 günü rahat görüyor128 gb lik versiyonnunda xiaominin sonynin sensoru var hem 64Mp olmasından dolayı daha net ve kaliteli fotoraflar çekebiliyorum gece kamerası macro kamera ve geniş açılı kamera gayet iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaklaşık 40 dk da pill 100 u goruyor
Görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim iyi günler.128 gb lik versiyonnunda xiaominin sonynin sensoru var hem 64Mp olmasından dolayı daha net ve kaliteli fotoraflar çekebiliyorum gece kamerası macro kamera ve geniş açılı kamera gayet iyi
yaklaşık 40 dk da pill 100 u goruyor
pek elinde gezdirmicekse 2.5 günü rahat görüyor
rica ederimGörüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim iyi günler.