Olur ve şuna da bir bak,Tekrar bi çıkıp gireyim kurtarma moduna.
forum.donanimarsivi.com
Hala görmüyor bide bu çıktı.Olur ve şuna da bir bak,
Android - TWRP ADB Sideload ile .zip Dosyası Kurmak
ADB Sideload özelliği ile SD kart, OTG USB vs. ile çökmüş bir cihaza erişemediğinizde zip dosyalarını ( bu bir Magisk modülü veya rom dosyası olabilir) kurmanızı sağlar. Ön bilgilendirme, Ben TWRP kullanarak yapacağım (zaten bu konuyu okumaya geldiysen zaten kuruludur) - .img - dosyalarını bu...forum.donanimarsivi.com
micro SD karta sahip misin? Son çare o şuan.Hala görmüyor bide bu çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Evet var.micro SD karta sahip misin? Son çare o şuan.
ROM dosyasını onun içine atın.Evet var.
Hocam ben en iyisi telefoncuya götüreyim. Acil işim çıktı. Sizi de beklettim kusura bakmayın.ROM dosyasını onun içine atın.
Sorun değil ama 50 den fazla bir şey isterse verme, 50 de çok aslında ama böyle bir şey için 200 alan görmüştüm daha önce.Hocam ben en iyisi telefoncuya götüreyim. Acil işim çıktı. Sizi de beklettim kusura bakmayın.
Tamam hocam gördü telefon bilgisayararı.ROM dosyasını onun içine atın.
Devam edelimSorun değil ama 50 den fazla bir şey isterse verme, 50 de çok aslında ama böyle bir şey için 200 alan görmüştüm daha önce.
Telefonun içinde twrp diye bi dosya var.Sorun değil ama 50 den fazla bir şey isterse verme, 50 de çok aslında ama böyle bir şey için 200 alan görmüştüm daha önce.
Yukarıda anlattığım şekilde yine adb sideload yapmaya çalış.Tamam hocam gördü telefon bilgisayararı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Devam edelim
Error closed dedi.Yukarıda anlattığım şekilde yine adb sideload yapmaya çalış.
SD kart zamanı öyleyse.Error closed dedi.
Çıldıracağım artık TWRP gitti.SD kart zamanı öyleyse.