Niye telefonu hergün şarja takmıyor musunValla bence bu. Bende watch 4 vardı hergun şarja takmak gerçekten çok yorucu.
uyumlu bir sorun olmaz.Apple ile uyumlu mu? 14 Pro kullanıyorum, alınır mı?
Takmıyorum. Benim telefonumun şarjı 2 gün gidiyor.Niye telefonu hergün şarja takmıyor musun
İzlediğim incelemelerde herkes uyumlu demiş. App store de uygulaması varmış.Apple ile uyumlu mu? 14 Pro kullanıyorum, alınır mı?
.Apple ile tüm ayarları kullanabiliyor muyuz?
Cidden mi?spotify desteklemiyor galiba, manuel olarak şarkı indirip atıyorsun
Bu saatlerde uygulama olarak olmaz çünkü uygulama olarak olması pil harcar. Uygulama olarak Samsung ve Apple saatlerde olur onlarinda şarjı 1 gün gider. Bu saatlerde Spotify da ki müziği değiştirme olur sadece.Cidden mi?
Petal haritalar diye bir uygulaması var acaba bunda da kullaniliyor muyuz bilgin var mı?Bu saatlerde uygulama olarak olmaz çünkü uygulama olarak olması pil harcar. Uygulama olarak Samsung ve Apple saatlerde olur onlarinda şarjı 1 gün gider. Bu saatlerde Spotify da ki müziği değiştirme olur sadece.
inceleme videosunda vardı sankiPetal haritalar diye bir uygulaması var acaba bunda da kullaniliyor muyuz bilgin var mı?
Bu saatlerde önemli olan sağlık ve geri bildirim sadece arama mesajlaşma e posta ve pile önem veriyorsan çoğu ucuz saat iş görüyor. Akıllı saat alırken sağlık değerleri ölçen sensörlere bakacaksin tabii pahalı saat alıyorsan.3 bine redmi watch 4 satılıyor. Onu almayı düşünüyordum ama kafamı karıştırdı bu model.
HUAWEI WATCH FIT 3 - HUAWEI Türkiye
HUAWEI WATCH FIT 3, 1,82 inç AMOLED ekranlı ultra ince tasarımı, çok yönlü spor ve kapsamlı sağlık yönetimiyle son derece kullanışlı ve şık bir forma sahip. Keyfini çıkarmanız için 10 güne varan uzun bir pil ömrü sunar.consumer.huawei.com
Siparişi verdim. Gelince inceleme yazarım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu saatte 2 3 gün rahat götürüyor zaten kullanıma bağlı özellikler artınca şarj süresi azalıyor yapacak bişi yok.Takmıyorum. Benim telefonumun şarjı 2 gün gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzlediğim incelemelerde herkes uyumlu demiş. App store de uygulaması varmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
telefonu hergün şarja takmakda yorucu zaten ?Niye telefonu hergün şarja takmıyor musun