Huawei Watch Fit 3 vs 4

meyveci

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
4000
Watch Fit 3 3100 TL, Watch Fit 4 4100 TL. Anladığım kadarıyla neredeyse hiçbir gelişme olmamış, üstüne çerçeveyi kalınlaştırmışlar ve arkasındaki bombeyi büyültmüşler yani bana daha kötü bile geldi. Hangisini almalıyım?

Watch Fit 3 3100 TL, Watch Fit 4 4100 TL. Anladığım kadarıyla neredeyse hiçbir gelişme olmamış, üstüne çerçeveyi kalınlaştırmışlar ve arkasındaki bombeyi büyültmüşler yani bana daha kötü bile geldi. Hangisini almalıyım?
bende 3 var memnunum birde şu özellik var 3 te pinli kablo var iken 4 de apple watch gibi kablosuz şarjla şarj oluyor

4 ü yeni aldım 1 ay olmadı daha çok memnunum şarjı 9 günü gördüm %15 di, 10-11 gün giderdi.
benim tecihim şarj süresi ve kullanımı spor için aldım ben spor dışında alıcak olsam almazdım onun yerine dah güzel modelleri var watch gt gibi

Fit 4 alma imkanım varken bilerek fit 3 aldım fit 4 koluma takınca bombesinden dolayı çirkin gözüktü biraz gözüme.tabikide en iyisi sizinde mağazaya gidip kolunuza takıp denemeniz.fark olarak ekran nit konusunds be hava durumu konusunda bir tuk geliştirmişler sanırım benim bildiğim bu kadardı.

Geri