ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,399
Huawei Watch Gt3 Pro 43MM Seramik Kasa - Beyaz Seramik
İphone ile kullanıyorsun sanıyorum. Hocam iphone ile kullanmak nasıl özellikleri kullanılıyor mu mesela örneğin spor yaparken ki yaptıklarını ölçüyor muWatch GT 3 Pro titanyum versiyonunu kullanıyorum. Saatin özellikleri falan gayet iyi fakat app storeda 3-5 uygulama dışında hiçbirşey yok. Pil süresi çok çok iyi tek şarjda aod kapalı 14 gün civarı batarya gidiyor. AOD açıkken yarı yarıya düşüyor.
Apple telefon ile uyumsuz aynısından bende vardıİphone ile kullanıyorsun sanıyorum. Hocam iphone ile kullanmak nasıl özellikleri kullanılıyor mu mesela örneğin spor yaparken ki yaptıklarını ölçüyor mu
Android ile kullanıyorum. Yürüyüş dışında herhangi bir aktivitem olmadığı için bu konuda yorum yapamayacağım. Cihaz günlük yaktığım kalori miktarı, attığım adımlar, uyku süresi, stres testi gibi değerleri sürekli takip halinde olduğu için uygulamaya gerekli bütün bildirimleri gönderiyor ve olağan dışı bir durumda da bildirim sağlıyor. Sağlık dışında sesli konuşma mükemmel, wp de gelen mesajları görebiliyorsun ve basit cevaplar verebiliyorsun.İphone ile kullanıyorsun sanıyorum. Hocam iphone ile kullanmak nasıl özellikleri kullanılıyor mu mesela örneğin spor yaparken ki yaptıklarını ölçüyor m
İosta nasıl acabaAndroid ile kullanıyorum. Yürüyüş dışında herhangi bir aktivitem olmadığı için bu konuda yorum yapamayacağım. Cihaz günlük yaktığım kalori miktarı, attığım adımlar, uyku süresi, stres testi gibi değerleri sürekli takip halinde olduğu için uygulamaya gerekli bütün bildirimleri gönderiyor ve olağan dışı bir durumda da bildirim sağlıyor. Sağlık dışında sesli konuşma mükemmel, wp de gelen mesajları görebiliyorsun ve basit cevaplar verebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle