Bu kaç gün gidiyor şarjıHiçbiri?
Samsung Galaxy Watch 5 44mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Watch 5 44mm Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Watch 5 44mm Akıllı Saat özelliklerini incele, 4.898,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GT3 pro kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve çok memnunum. Kaliteli ürün fonksiyonları stabil çalışıyor. Görünüm olarak da diğer saatler gibi spor saat çocuk saati gibi durmuyor. Tavsiye ederim.Huawei Watch GT2 Pro veya Huawei Watch GT3 almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım. Bi süre kullanan varsa cihazları tecrübelerini aktarabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Babam gt 2 pro kullanıyor ve çok memnun gt3 mü daha iyi bilmiyorum ama yt de onlarca video vardır kıyaslayabilirsiniz. Arkadaşım watch 4 classic aldı ama gt2 pro nun yanına yaklaşamaz.Huawei Watch GT2 Pro veya Huawei Watch GT3 almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım. Bi süre kullanan varsa cihazları tecrübelerini aktarabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam tasarım olarak öyle ama işlevsellik açısından tam tersiBabam gt 2 pro kullanıyor ve çok memnun gt3 mü daha iyi bilmiyorum ama yt de onlarca video vardır kıyaslayabilirsiniz. Arkadaşım watch 4 classic aldı ama gt2 pro nun yanına yaklaşamaz.
Gt 2 pronun aramalar ve müzikler için sesi çok iyi. Watch 4 te neler var bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim. Açıkçası bende bu aralar saat bakıyorum mi band dan sıkıldım kaç yıldır . Normalde Huawei gt3 falan bakacaktım ama watch 5 çok öneriyorum derseniz ona da bakabilirim.Hocam gt2 pro kullandım yaklaşık 1 sene saat tasarım olarak çok şık ve batarya konusunda gerçekten çok iyi şarjı 10 gün çok rahat yetiyor ama işletim sistemi rezalet ekran akıcılığı olarakda premium hissi yok bundan dolayı wacht4 e geçtim ve kullanım açısından çok daha iyi bir saat çünkü içersinde wear os var ve istediğiniz çoğu şeyi yapabiliyorsunuz telefondan farksız neredeyse özellikle Google asistanı çok kullanıyorum tabi eksş yönüde var şarjı max 2 gün gidiyor ama hızlıda doluyor eğer illaki Huawei alacaksan gt3 al ama benim sana tavsiyen wacht4 yada 5 alman çok farkları yok bu arada fiyat farkına bak ona göre tercih yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam tasarım olarak öyle ama işlevsellik açısından tam tersi
Telefonunuzun markası nedir ona göre önereyimGt 2 pronun aramalar ve müzikler için sesi çok iyi. Watch 4 te neler var bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim. Açıkçası bende bu aralar saat bakıyorum mi band dan sıkıldım kaç yıldır . Normalde Huawei gt3 falan bakacaktım ama watch 5 çok öneriyorum derseniz ona da bakabilirim.
Xiaomi Note 9 proTelefonunuzun markası nedir ona göre önereyim
1Bu kaç gün gidiyor şarjı
Sordugu saat 3 4 k senin dedigin 12 kApple Watch 8
Şarjı 1 günde gidiyorsa kötü ozaman apple ile aynı