Kimine göre iyi kimine göre kötü çünkü google servisleri yok mesela telefon androidlere göre biraz daha hızlı çalışıyor ama ben google uygulamaları olmayan bi telefona asla para vermemannem bu telefonu almış ama android değil değiştirmeli miyiz yoksa huawei işletim sistemi kullanılır mı
değiştiricez peki ne önerirsiniz 2500tl bütçeKimine göre iyi kimine göre kötü çünkü google servisleri yok mesela telefon androidlere göre biraz daha hızlı çalışıyor ama ben google uygulamaları olmayan bi telefona asla para vermem
Hocam malum dolar kuru ve vergilerden dolayı pek fazla telefon yok youtubede telefon önerisi videoları olan kanallar var.değiştiricez peki ne önerirsiniz 2500tl bütçe
yeni modeli çıkmış sanırım y6 nın onu geri verdirip m21 yada note9s aldırıcam annemeY6p derken hangi telefonu kastettiğini anlamadım. Bende y6 2018 var bin pişmanım. İleride yavaşlamalar, depolama yetersizliği vs.
Mantıklı olur. Genel olarak "y" serisi çöp zaten.yeni modeli çıkmış sanırım y6 nın onu geri verdirip m21 yada note9s aldırıcam anneme