7mit
80+
- Reaksiyon skoru
- 146
HUGO BOSS Erkek 1434/S Güneş Gözlüğü, Siyah, 56 : Amazon.com.tr: Moda
HUGO BOSS Erkek 1434/S Güneş Gözlüğü, Siyah, 56 : Amazon.com.tr: Moda
amzn.eu
atasundaki güneş gözlüklerinden farkı ne gerçekten bilmediğimden soruyorum bir tane almayı düşünüyorum fakat bir gözlüğe bu kadar para vermek mantıksız geliyorHUGO BOSS Erkek 1434/S Güneş Gözlüğü, Siyah, 56 : Amazon.com.tr: Moda
HUGO BOSS Erkek 1434/S Güneş Gözlüğü, Siyah, 56 : Amazon.com.tr: Modaamzn.eu
farkı yok, sadece marka adı. gözlük polarize de değil. bu fiyatlarda polarize kovalanmalı.atasundaki güneş gözlüklerinden farkı ne gerçekten bilmediğimden soruyorum bir tane almayı düşünüyorum fakat bir gözlüğe bu kadar para vermek mantıksız geliyor
önereceğin var mı reis bi tanefarkı yok, sadece marka adı. gözlük polarize de değil. bu fiyatlarda polarize kovalanmalı.
orta fiyatta bir şeyler bakıyorsan osse, mustang, police güzeldir. bütçen darsa atasun'un inestaları da fiyatına göre iyi. ama sakın ıvır zıvır satıcılardan rayban alayım deme, alayı çinden geliyor.önereceğin var mı reis bi tane
hocam polarize göz sağlığı için şart.Polarize özelliği şart değil 1000tl lik vogue ile rayban karşılaştırdım göze çarpar bir fark yok
çünkü ikisi de çinde üretilip allanıp pullanıyor, bizzat gözümle gördüm. ünlü bir mağazaya stok yapılırken çıkardıkları raybanların kutusundaki barkodla, öylesine çin'den aldığım çakma rayban gözlüğün kutusundaki barkod aynıydı. dahası mağazaya gitme sebebim de gözlüğün plastik kısmındaki erimeydi, adamlar anlamadı bile sahte olduğunu gözlüğün. kaldı ki raybanlar, dolce gabbanalar, michael korslar vs Luxotica tarafından Çin'de ürettiliyor. Rayban, Luxotica tarafından satın alınıp bugünkü haline getirilmeden önce Amerika'da benzinliklerde 5-10 dolara satılan bir gözlük markasıydı.Polarize özelliği şart değil 1000tl lik vogue ile rayban karşılaştırdım göze çarpar bir fark yok