🔥İndirim Hugo boss erkek güneş gözlüğü 3345tl

7mit

80+
Reaksiyon skoru
146

Ekler

• 1000093896.webp
    1000093896.webp
    55.3 KB · Hit: 121
atasundaki güneş gözlüklerinden farkı ne gerçekten bilmediğimden soruyorum bir tane almayı düşünüyorum fakat bir gözlüğe bu kadar para vermek mantıksız geliyor
farkı yok, sadece marka adı. gözlük polarize de değil. bu fiyatlarda polarize kovalanmalı.

Ben de bu sıralar güneş gözlüğü bakıyorum ama pek bilgim yok bunun tek olayı çerçevesi mi ?

Polarize özelliği şart değil 1000tl lik vogue ile rayban karşılaştırdım göze çarpar bir fark yok

Polarize özelliği şart değil 1000tl lik vogue ile rayban karşılaştırdım göze çarpar bir fark yok
çünkü ikisi de çinde üretilip allanıp pullanıyor, bizzat gözümle gördüm. ünlü bir mağazaya stok yapılırken çıkardıkları raybanların kutusundaki barkodla, öylesine çin'den aldığım çakma rayban gözlüğün kutusundaki barkod aynıydı. dahası mağazaya gitme sebebim de gözlüğün plastik kısmındaki erimeydi, adamlar anlamadı bile sahte olduğunu gözlüğün. kaldı ki raybanlar, dolce gabbanalar, michael korslar vs Luxotica tarafından Çin'de ürettiliyor. Rayban, Luxotica tarafından satın alınıp bugünkü haline getirilmeden önce Amerika'da benzinliklerde 5-10 dolara satılan bir gözlük markasıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca numaralı almayacaksanız, polarize alın.

Hocam ben tasarıma ve markaya önem veriyorum hem yüzüme her gözlük gitmiyor o yüzden boss aldım , attığınız size uygun ise bence güzel fiyatına göre

Geri