Hugola-Orchestra Alınır Mı ?

denowy

80+
Reaksiyon skoru
5
Hugola'nın 3 - 4 ay önce itopyada pc toplama videosundaki orchestrayı almayı düşünüyorum ( 32 gb ram çok mudur bu pc için peki ? ). Öneriniz varsa şu özellikleri olması brnim için yeter: Fps sorunu olmasın, donma kasma olmasın benim için yeterli. Bir de fiyat fazla uçuk kaçık olmasın yeter. İlk bilgisayarım olacak nasip olursa.

Hugola'nın 3 - 4 ay önce itopyada pc toplama videosundaki orchestrayı almayı düşünüyorum ( 32 gb ram çok mudur bu pc için peki ? ). Öneriniz varsa şu özellikleri olması brnim için yeter: Fps sorunu olmasın, donma kasma olmasın benim için yeterli. Bir de fiyat fazla uçuk kaçık olmasın yeter. İlk bilgisayarım olacak nasip olursa.
Sistem bu mu?
Eğer bu ise alınmaz çok pahalı az daha koy 3070'li sistem al.

Sistem bu mu?
Eğer bu ise alınmaz çok pahalı az daha koy 3070'li sistem al.
Doğru diyorsun alınmaz, ben de sorumu sorduktan sonra biraz araştırdım, Furkan isimli bir youtuber fiyat performans bilgisayarı göstermiş ama ben o bilgisayarın sayfasına ulaşamadım. Sonra ise donanım arşivi isimli youtube kanalından:
https://www.incehesap.com/turing-s-...onanimarsivi&utm_term=26.01.2023-hazir-sistem
Şu sistemi buldum ve bütçeyi biraz indirdim, monitör kulaklık falan filan sıfırdan alacağım.
Peki sence bu sistem nasıl ? Yardımcı olduğun için de teşekkür ederim.

Doğru diyorsun alınmaz, ben de sorumu sorduktan sonra biraz araştırdım, Furkan isimli bir youtuber fiyat performans bilgisayarı göstermiş ama ben o bilgisayarın sayfasına ulaşamadım. Sonra ise donanım arşivi isimli youtube kanalından:
https://www.incehesap.com/turing-s-...onanimarsivi&utm_term=26.01.2023-hazir-sistem
Şu sistemi buldum ve bütçeyi biraz indirdim, monitör kulaklık falan filan sıfırdan alacağım.
Peki sence bu sistem nasıl ? Yardımcı olduğun için de teşekkür ederim.
İlla nvida istiyorsanız alınabilir ancak bu sistem daha iyi olur hem daha ucuz hem daha performanslı olur.

Alınmaz 3060 ın Max ederi 14-14,5K (Bence o bile çok...)

İlla nvida istiyorsanız alınabilir ancak bu sistem daha iyi olur hem daha ucuz hem daha performanslı olur.
Peki sence bu iki sistemden hangisi daha iyi fos verir ?

Peki sence bu iki sistemden hangisi daha iyi fos verir ?
Kendi fikrimce rx6600 sistem çünkü işlemci gücü olarak daha iyi ve ekran kartı göreceli olarak daha iyi.

Alınmaz 3060 ın Max ederi 14-14,5K (Bence o bile çok...)
Doğru diyorsun ben de araştırdım alınmaz. Peki bi önerin var mı ? Max 12.000 tl, onun dışında monitör kulaklık falan filan alacağım birde.

Doğru diyorsun ben de araştırdım alınmaz. Peki bi önerin var mı ? Max 12.000 TL, onun dışında monitör kulaklık falan filan alacağım birde.
Max bütçe 12K ise nasıl 18K lık sistemi soruyorsun 🤨

Ve tavsiyem Abdullah abi'nin (@Abdullah Hacıgül) çıkaracağı sistemi beklemen senin bütçende çıkacak büyük ihtimal...
Post automatically merged:

Kendi fikrimce rx6600 sistem çünkü işlemci gücü olarak daha iyi ve ekran kartı göreceli olarak daha iyi.
Ekran kartı nası daha iyi 😳

Max bütçe 12K ise nasıl 18K lık sistemi soruyorsun 🤨
Ya ben de araştırdım baya, düşündüm dedim bunun oyunları da var bir de diğer ekipmanlar falanda var. O yüzden baya düşürdüm çıtayı.

Ve tavsiyem Abdullah abi'nin (@Abdullah Hacıgül) çıkaracağı sistemi beklemen senin bütçende çıkacak büyük ihtimal...

Ekran kartı nası daha iyi 😳
Peki ne zaman çıkar ? Bu arada ekran kartlarından hangisi iyi ?

Geri