human fall flat kasıyor

Seran_Tk

80+
Reaksiyon skoru
17
normalde sistem gereksinimlerini karşılıyor ama bazen laptop aşırı hızlı fan sesi çıkartıyor ve oyun takılmaya 20 fps felan almaya başlıyorum. bu sorun lol, gta 5, valorant, pubg gibi oyunlarda olmuyor human fall flatde oluyor. bu arada arkadaşlarla oda kurup oynamaya çalıştık ama odayı kuran kişi haricinde bütün oyuncularda takılma var. arkadaşın pc özellikleri rtx 3060 + r5 3600 + 16 ram . 60 mb internet hızı almasına rağmen onun açtığı odada bile fena gecikme var sanki geforce nowdan oynuyor gibiyim

normalde sistem gereksinimlerini karşılıyor ama bazen laptop aşırı hızlı fan sesi çıkartıyor ve oyun takılmaya 20 fps felan almaya başlıyorum. bu sorun lol, gta 5, valorant, PUBG gibi oyunlarda olmuyor human fall flatde oluyor. bu arada arkadaşlarla oda kurup oynamaya çalıştık ama odayı kuran kişi haricinde bütün oyuncularda takılma var. arkadaşın pc özellikleri rtx 3060 + r5 3600 + 16 ram . 60 mb internet hızı almasına rağmen onun açtığı odada bile fena gecikme var sanki geforce nowdan oynuyor gibiyim
3060 nasıl kasabilir olm human fall flatta ben apu sistemde çok rahat oynuyordum o oyunu

o konunun devamı benim pc özellikleri düşük ama açabilecek düzeyde laptop olduğu için mi kasıyor acaba

konunun devamı server ping sıkıntısıyla ilgili
he pardon iş yerindeyim o kadar okuyamadım görüntü ayarları nedir ?

Sorunun sebebi olduğunu düşündüğüm şeyler;

1- SSD, HARDDISK

2- RAM

3- İŞLEMCİ YETERSİZLİĞİ (DARBOĞAZ)

4- ESKI/TARIHI GEÇMİŞ DRİVER

he pardon iş yerindeyim o kadar okuyamadım görüntü ayarları nedir ?
aldığım fps genel olarak iyi 80 100 arası ama bazen dediğim gibi laptop uçacakmış gibi oluyor fps 20ye düşüyor

laptopun çözünürlük 1366:768, oyunda ilk başta tam ekran orta ayarlarda oynadım sonra, pencereli en düşük 1280:720'oynadım

Sorunun sebebi olduğunu düşündüğüm şeyler;

1- SSD, HARDDISK

2- RAM

3- İŞLEMCİ YETERSİZLİĞİ (DARBOĞAZ)

4- ESKI/TARIHI GEÇMİŞ DRİVER
işlemci yetersizliği ekran kartının yüksek kullanımıyla sonuçlanıyorsa mümkün olabilir çünkü ssd yeni aldım ramı de 12 yaptım oradan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

driver konusunda nasıl kontrol sağlarım

sistem özelliklerim : gt 840m, i5 4210m, 12gb ram, 500 gb adata ssd, ayrıyetten bir de laptop soğutucusu kullanıyorum

aldığım fps genel olarak iyi 80 100 arası ama bazen dediğim gibi laptop uçacakmış gibi oluyor fps 20ye düşüyor

laptopun çözünürlük 1366:768, oyunda ilk başta tam ekran orta ayarlarda oynadım sonra, pencereli en düşük 1280:720'oynadım
Çözünürlüğü yükseltmeyi deneyebilirsiniz.

Geri