- Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic Games için de alınır.Steam olsaydi alinirdi
Epic Games için de alınır.Steam olsaydi alinirdi
Ben hiç hatırlamıyorum Kupon verdiği zaman kuponla düştüğü olmuştur. Ve oyun bu fiyatta bedavaEpicde veriyor ona göre alın epic kötü demiyorum fakat bu fiyatlara geldiği olmuştu diye hatırlıyorum
Epic de iyidirrrrrSteam olsaydi alinirdi
Evet kuponu kastettimBen hiç hatırlamıyorum Kupon verdiği zaman kuponla düştüğü olmuştur. Ve oyun bu fiyatta bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epic de iyidirrrrr
O biteli 2 sene oldu be knkEvet kuponu kastettim
Yok bea daha geçen verdi bu yılO biteli 2 sene oldu be knk
Siteden daha önce alışverişim oldu , güvenilir.The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity.
Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/ America, 1899.Arthur Morgan and the Van der Linde gang are outlaws on the run. With federal agents and the best bounty hunters in the nation massing on their heels, the...www.humblebundle.com
Oyunu Epic Games hesabınıza iletiyor.
Olsa ben alırdım kanka 500 oyun var epic games deYok bea daha geçen verdi bu yıl
Ocak Şubat ayları arasında oldu işteOlsa ben alırdım kanka 500 oyun var epic games de
Önceden ücretsiz güzel oyunlar vermişti şimdi nasıl bilmiyorumHiçbir fikrim yok. Siteye de güvenilir diyorlar.
Birkac mi eskiden surekli veriyorduevet site güvenilir ücretsiz birkaç kez oyunda verdi site
Aldım geldi bana almak isteyen arkadaş varsa alır almaz geldi ama ben eski üyelerdenim.sipariş verip oyunu gelen oldu mu ona göre alabilirim