❌İndirim Bitti! Humblebundle Oyun indirimleri

Deathloop alabilen varsa parasını vereyim yok bu site aldırmamayı yemin etmiş

Bir de sipariş verebilsek on numara olacak
Post automatically merged:

Çoğu kişiye aynısını yapıyor. Siteye güvenim kalmadı açıkçası
Güvenilir ama cashback olayından dolayı öyle yapıyor olabilirler.

ön ödemeli kartlarda güvenlik nedeni ile kontrolden geçiyor ondan yoksa site güvenilir

3 saat önce bi tane oyun aldım telefon doğrulaması yüzünden gelmedi,humblebundle ***** bişey

Hesabı yeni oluşturdum bana da verdi kodları bu arada denediğiniz bankayla ilgili bir sıkıntı olabilir DÜZELTME : Deathloopu alırken bende de sıkıntı çıkardı :D

Hesabı yeni oluşturdum bana da verdi kodları bu arada denediğiniz bankayla ilgili bir sıkıntı olabilir DÜZELTME : Deathloopu alırken bende de sıkıntı çıkardı :D
ben deathloop agent mayhem ve pumpkin jack aldım parayı çekti hepsinin koduda anında geldi uzun süredir kullanıyorum bu siteyi hiç sorun yaşamadım

Aldırmıyorki 2.defa indirimde olan oyunu alamadım. Daha önce sms gelmiyordu şimdi siparişi bekletip iptal ettiryorlar
ben deathloop agent mayhem ve pumpkin jack aldım parayı çekti hepsinin koduda anında geldi uzun süredir kullanıyorum bu siteyi hiç sorun yaşamadım kodlarıda etkinleştirdim hiç iade olmadı yani

ben deathloop agent mayhem ve pumpkin jack aldım parayı çekti hepsinin koduda anında geldi uzun süredir kullanıyorum bu siteyi hiç sorun yaşamadım

ben deathloop agent mayhem ve pumpkin jack aldım parayı çekti hepsinin koduda anında geldi uzun süredir kullanıyorum bu siteyi hiç sorun yaşamadım kodlarıda etkinleştirdim hiç iade olmadı yani
Yeni hesapla ilgili sıkıntı o zaman benim siparişim gözükmüyor kod da verilmiyor askıda kaldı şu an :D

Deathloop parasına değer mi oynayan var mı?

Yeni hesapla ilgili sıkıntı o zaman benim siparişim gözükmüyor kod da verilmiyor askıda kaldı şu an :D
Yeni hesapla ilgili değil hocam hesabım 3-4 yıllık aynısı bende de oldu ön ödemeli kartla ilgisi var sanırsam.

Geri