Neler Yeni

Hwid ban- anakart ilişkisi

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Enes Altunışık
çeşitli programlar anakartın kimliğini değiştiriyorlar belki kurtulursunuz.
Güvenemiyorum onlara ya. Hem işlemcim de 10100f oldukça yetersiz kalıyor valorantta yüksek seviyelerde. Anakartı değiştirmek çözer mi bir ihtimal de olsa?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Erdem çay
Güvenemiyorum onlara ya. Hem işlemcim de 10100f oldukça yetersiz kalıyor valorantta yüksek seviyelerde. Anakartı değiştirmek çözer mi bir ihtimal de olsa?
Evet çözebilir bunun için denemekten zarar gelmez

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Anakartı değiştirmek yeterli olur

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ares Blackrosa
Kesin yanlışlikla yemissindir. Hatta çok iyi oynuyorsun diye ban yemişssindir kesin :D
Öyle şeyler olabiliyor hocam, 2 ya da 3 yıl kadar önce ben de HWID yasağı almıştım saçma bir şekilde.
Arka planda 3. parti bir yazılımı açık unutup Valorant'a girmiştim fakat yazılımın Valorant ile hiç bir alakası yoktu, inject falan da olmamıştı. Bir kaç gün sonra tekrar girmek Valorant'a girmek istediğimde yasaklandığımı gördüm.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Enes Altunışık
Öyle şeyler olabiliyor hocam, 2 ya da 3 yıl kadar önce ben de HWID yasağı almıştım saçma bir şekilde.
Arka planda 3. parti bir yazılımı açık unutup Valorant'a girmiştim fakat yazılımın Valorant ile hiç bir alakası yoktu, inject falan da olmamıştı. Bir kaç gün sonra tekrar girmek Valorant'a girmek istediğimde yasaklandığımı gördüm.
Betadan beri oynadığım özellikle yarı profesyonel seviyede oynadığım bir oyundan yasaklanmak ve sonrasında destek ekibi tarafından hile haksız rekabet ithamları yemek çok zoruma gitmişti. Vanguard leş bir anticheat programı.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Zaten hocam bende bu durumları biliyorum. Arkadan farklı bir oyunun hile programı injectoru vs açık olduğunda hile olarak tespit edebiliyor. Genelde hile açanlar gelip konu açıyor ondan dolayı ön yargılı davrandım kusruma bakmayın.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Orkun
Kesin yanlışlikla yemissindir. Hatta çok iyi oynuyorsun diye ban yemişssindir kesin :D
Önyargını hiç beğenmedim. Logitech G300S fare kullanırken LGS yüzünden Valorant yanlışlıkla bana da HWID ban atmıştı. Aylarca uğraştım sonunda açmışlardı.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Valorant daha beta da iken hwid ban yemiştim. SSD değiştirdim ama ban gitmedi. Sonra komple yeni bilgisayar almıştım.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Enes Altunışık
Zaten hocam bende bu durumları biliyorum. Arkadan farklı bir oyunun hile programı injectoru vs açık olduğunda hile olarak tespit edebiliyor. Genelde hile açanlar gelip konu açıyor ondan dolayı ön yargılı davrandım kusruma bakmayın.
Yok hocam kusurluk bir şey yok. Erkenden anlatsam olayı nasıl ban yediğimi bilirdiniz. Sabah açtım konuyu ondan üşendim.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Önyargını hiç beğenmedim. Logitech G300S fare kullanırken LGS yüzünden Valorant yanlışlıkla bana da HWID ban atmıştı. Aylarca uğraştım sonunda açmışlardı.
Haklısınız hocam. İki gündür hile nedeniyle açılıyor konu . Dediğim gibi hataliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant daha beta da iken hwid ban yemiştim. SSD değiştirdim ama ban gitmedi. Sonra komple yeni bilgisayar almıştım.
Anakarta atılıyor anakart seri numarasını değiştirmek gerekiyor. Buda spoofer ile oluyor Asus anakart larda bunu değiştirmek baya zor. En kolay değişebilenler gigabayt ve asrock anakartlar.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Haklısınız hocam. İki gündür hile nedeniyle açılıyor konu . Dediğim gibi hataliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakarta atılıyor anakart seri numarasını değiştirmek gerekiyor. Buda spoofer ile oluyor Asus anakart larda bunu değiştirmek baya zor. En kolay değişebilenler gigabayt ve asrock anakartlar.
Olabilir. Ben zamanında uğraşmak istemediğimden ve zaten bilgisayar eskimişti diye komple yenisini almıştım çözülmüştü.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
The End
Prime dönemimden yok ama espora ara verdiğim dönemde eğlencesine video birleştiriyodum. https://youtube.com/@keepr_Valorant?si=d7AmCGZloVrM0Iqc
Şimdi vanguard bilgi topluyor sürekli pcden, hemen banlamaz genelde hile iyiyse, Biri o hileyle rage oynar patlar vanguard bunu kayıt eder, en son o hileyi kullanan kullanmış olan herkesi banlar, oyuna müdahale ediyorsa hiledir. Anakart değişirsen çözülür. Anakartı satacağın kişi 3 ay içinde valoranta giremez ban yediğin tarihten itibaren. Arkadaşım sürekli şifre değişip hesabını başkalarına verirdi hesabı verdiği kişi hile açtı banlandı
Bu arkadaşta açtırdı ben değildim hesabım çalındı gibisinden.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Enes Altunışık
Şimdi vanguard bilgi topluyor sürekli pcden, hemen banlamaz genelde hile iyiyse, Biri o hileyle rage oynar patlar vanguard bunu kayıt eder, en son o hileyi kullanan kullanmış olan herkesi banlar, oyuna müdahale ediyorsa hiledir. Anakart değişirsen çözülür. Anakartı satacağın kişi 3 ay içinde valoranta giremez ban yediğin tarihten itibaren. Arkadaşım sürekli şifre değişip hesabını başkalarına verirdi hesabı verdiği kişi hile açtı banlandı
Bu arkadaşta açtırdı ben değildim hesabım çalındı gibisinden.
İşlemci anakart değiştirme düşüncem vardı zaten. Bahane olmuş oldu. Bi 5600 alayım madem.

Top Bottom