Neler Yeni

Hwid ban- anakart ilişkisi

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Prime dönemlerimden bi kesit buldum. Movement ve crosshairin hareketlerinden bile aradaki fark belli oluyo xd. Özlemişim bee...
hocam bende 3.parti yüzünden ban yemiştim spoffer ile çözmüştüm ismi monotone HWID tabi bios sıfırladım ve mac adres değiştirici vardı onları yaptım temiz bir format attım sorunum öyle çözüldü

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
hocam bende 3.parti yüzünden ban yemiştim spoffer ile çözmüştüm ismi monotone HWID tabi bios sıfırladım ve mac adres değiştirici vardı onları yaptım temiz bir format attım sorunum öyle çözüldü
Ankart alacağım ya. En kötü 1,5 ay kalmıştı zaten beklerdim ama dediğim gibi değiştirme planım vardı. Neden şimdi olmasın dedim.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Ankart alacağım ya. En kötü 1,5 ay kalmıştı zaten beklerdim ama dediğim gibi değiştirme planım vardı. Neden şimdi olmasın dedim.
hocam o zaman hdd banıda olduğu için bunuda kullanabilirsin anakartını aldığında direk oyuna girme ssd veya hdd ve mac adresini değiştirmen lazım yoksa o anakartta ban yer boşa gitmiş olur

Hard Disk Serial Number Changer​

Technitium MAC Address Changer​

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
hocam o zaman hdd banıda olduğu için bunuda kullanabilirsin anakartını aldığında direk oyuna girme ssd veya hdd ve mac adresini değiştirmen lazım yoksa o anakartta ban yer boşa gitmiş olur

Hard Disk Serial Number Changer​

Technitium MAC Address Changer​

Temiz kurulum yapar devam ederim diyordum ama mac falan değiştirmem gerekiyor mu gerçekten? Ulan riot uğraştırıyosun boş yere...

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Temiz kurulum yapar devam ederim diyordum ama mac falan değiştirmem gerekiyor mu gerçekten? Ulan riot uğraştırıyosun boş yere...
hocam her şeye ban atıyor anakartı çöp etme

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
haber et aldığında merak ediyorum.
Anakart ve işlemciyi taktım. Öncelikle denemek için farklı bir hesaptan girdim. Dün ise yeni mainlediğim hesaptan akşama kadar oynadım. Sorunsuz şuanlık. Ban anakartla alakalıymış demek ki. Riotun bana attığı bu kazığı unutmayacağım. Neyse önümüze bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart ve işlemciyi taktım. Öncelikle denemek için farklı bir hesaptan girdim. Dün ise yeni mainlediğim hesaptan akşama kadar oynadım. Sorunsuz şuanlık. Ban anakartla alakalıymış demek ki. Riotun bana attığı bu kazığı unutmayacağım. Neyse önümüze bakalım.
temiz kurulum da yapmadım bu arada. Dümdüz kullanmaya devam ediyorum.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Mesaj otomatik birleştirildi:

temiz kurulum da yapmadım bu arada. Dümdüz kullanmaya devam ediyorum.
Hocam hayırlı olsun o zaman valoranta tekrardan hoş geldin. Bir şey soracaktım. Benim rankem yüce2, hem sizden bir şeyler kapabilmek için ve nerede yanlış hareketler yaptığımı öğrenmek için discord gurubunuz varsa katılabilir miyim?

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
Merhaba. 2 ay önce valoranttan bir yanlışlık sonucu ban yedim. Zaten bir süredir bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyordum. Anakartımı-işlemcimi değiştirirsem hwid bandan kurtulmuş olur muyum?
Sadece anakart değiştirirsen kurtulmuş olursun

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Sadece anakart değiştirirsen kurtulmuş olursun
Öyle yaptım ve gerçekten işe yaradı. Çok araştırıp kesin çözümün ne olduğuyla ilgili yazı bulamamıştım. Yazmış olayım benim gibi haksız ban yiyen arakdaşlar masraf yapmak isterse anakart değiştirerek kurtulabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom