funnymanager
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 185
Aynen fps in baya düşüyor fightlarda 5600 ve soğutucu iyi olur.İşlemci anakart değiştirme düşüncem vardı zaten. Bahane olmuş oldu. Bi 5600 alayım madem.
Aynen fps in baya düşüyor fightlarda 5600 ve soğutucu iyi olur.İşlemci anakart değiştirme düşüncem vardı zaten. Bahane olmuş oldu. Bi 5600 alayım madem.
Prime dönemimden yok ama espora ara verdiğim dönemde eğlencesine video birleştiriyodum. https://youtube.com/@keepr_Valorant?si=d7AmCGZloVrM0Iqc
hocam bende 3.parti yüzünden ban yemiştim spoffer ile çözmüştüm ismi monotone HWID tabi bios sıfırladım ve mac adres değiştirici vardı onları yaptım temiz bir format attım sorunum öyle çözüldüPrime dönemlerimden bi kesit buldum. Movement ve crosshairin hareketlerinden bile aradaki fark belli oluyo xd. Özlemişim bee...keepr flash dodge.mkv
drive.google.com
Ankart alacağım ya. En kötü 1,5 ay kalmıştı zaten beklerdim ama dediğim gibi değiştirme planım vardı. Neden şimdi olmasın dedim.hocam bende 3.parti yüzünden ban yemiştim spoffer ile çözmüştüm ismi monotone HWID tabi bios sıfırladım ve mac adres değiştirici vardı onları yaptım temiz bir format attım sorunum öyle çözüldü
hocam o zaman hdd banıda olduğu için bunuda kullanabilirsin anakartını aldığında direk oyuna girme ssd veya hdd ve mac adresini değiştirmen lazım yoksa o anakartta ban yer boşa gitmiş olurAnkart alacağım ya. En kötü 1,5 ay kalmıştı zaten beklerdim ama dediğim gibi değiştirme planım vardı. Neden şimdi olmasın dedim.
Temiz kurulum yapar devam ederim diyordum ama mac falan değiştirmem gerekiyor mu gerçekten? Ulan riot uğraştırıyosun boş yere...hocam o zaman hdd banıda olduğu için bunuda kullanabilirsin anakartını aldığında direk oyuna girme ssd veya hdd ve mac adresini değiştirmen lazım yoksa o anakartta ban yer boşa gitmiş olur
Hard Disk Serial Number Changer
Technitium MAC Address Changer
hocam her şeye ban atıyor anakartı çöp etmeTemiz kurulum yapar devam ederim diyordum ama mac falan değiştirmem gerekiyor mu gerçekten? Ulan riot uğraştırıyosun boş yere...
haber et aldığında merak ediyorum.Çöp olmaz yav. Sınırsız ban yemedim ki. Mayısta açılacak banım.
Anakart ve işlemciyi taktım. Öncelikle denemek için farklı bir hesaptan girdim. Dün ise yeni mainlediğim hesaptan akşama kadar oynadım. Sorunsuz şuanlık. Ban anakartla alakalıymış demek ki. Riotun bana attığı bu kazığı unutmayacağım. Neyse önümüze bakalım.haber et aldığında merak ediyorum.
temiz kurulum da yapmadım bu arada. Dümdüz kullanmaya devam ediyorum.Anakart ve işlemciyi taktım. Öncelikle denemek için farklı bir hesaptan girdim. Dün ise yeni mainlediğim hesaptan akşama kadar oynadım. Sorunsuz şuanlık. Ban anakartla alakalıymış demek ki. Riotun bana attığı bu kazığı unutmayacağım. Neyse önümüze bakalım.
Hocam hayırlı olsun o zaman valoranta tekrardan hoş geldin. Bir şey soracaktım. Benim rankem yüce2, hem sizden bir şeyler kapabilmek için ve nerede yanlış hareketler yaptığımı öğrenmek için discord gurubunuz varsa katılabilir miyim?Anakart ve işlemciyi taktım. Öncelikle denemek için farklı bir hesaptan girdim. Dün ise yeni mainlediğim hesaptan akşama kadar oynadım. Sorunsuz şuanlık. Ban anakartla alakalıymış demek ki. Riotun bana attığı bu kazığı unutmayacağım. Neyse önümüze bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temiz kurulum da yapmadım bu arada. Dümdüz kullanmaya devam ediyorum.
Sadece anakart değiştirirsen kurtulmuş olursunMerhaba. 2 ay önce valoranttan bir yanlışlık sonucu ban yedim. Zaten bir süredir bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyordum. Anakartımı-işlemcimi değiştirirsem hwid bandan kurtulmuş olur muyum?
Öyle yaptım ve gerçekten işe yaradı. Çok araştırıp kesin çözümün ne olduğuyla ilgili yazı bulamamıştım. Yazmış olayım benim gibi haksız ban yiyen arakdaşlar masraf yapmak isterse anakart değiştirerek kurtulabilir.Sadece anakart değiştirirsen kurtulmuş olursun