Öncelikle merhabalar arkadaşim bir rust hesabı verdi arkadaşım bana kendisinin bilgisayarına erişimi olmadığından dolayı bana hesabı alıp test etmemi istedi hani bir Ban var mı hesabı başkaları giriyor mu vesaire diye hesaba girdim 10 dakika bir takıldım sunuculara girdim hani banlı olduğu bir sunucu var mı vesaire diye ondan sonra o hesaptan çıkıp kendi ana hesabıma geri dönüş yaptım ve oradan oynamaya devam ettim ortalama bir üç dört saat sonra benim hesabım banlandı ve bunun hiçbir şekilde nedenini anlamadım arasında aradan herhalde bir 10 gün geçtikten sonra başka bir oyunu bırakan arkadaşımın hesabıyla oynadım ve arkadaşımın hesabı da banlandı bunun üzerine şunu gördüm ki arkadaşımın satın almış olduğu hesapta daha önce hile kullanmışlar ve delay ban yemişim. Destek ekibine sitelerinden ulaştım bana mailler göndermem gerektigini söylediler mail gönderdim hiçbir şekilde geri dönüş alamadım uzun bir sürece en sonunda baktım hani bunun çözümü nasıl olur diye işte bazı legal olmayan yollarla banka kaldırma işlemleri vesaire yapıyorlarmış onları kullanmak istemedim chat GBT'ye sordum o da bana yeni bir anakart ve yeni bir depolama almam gerektiğini söyledi yeni bir anakart satın aldım ama yeni bir depolama özellikle m2 kullanıcısı olan bir kişiyim ve yeni bir m2 depolama almak gerçekten maliyetli m2 depolamamın kimliğini değiştirirsem bir sorun olmayacağını söyledi bunu nasıl yapabileceğimi konusunda bana yardımcı olabilir misiniz ?