Agathon
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
2001 li ufaklığı kudurtma şimdi. Mazallah çok büyükmüş zarar verir bize.@DA_mødları_çok_iyi damında patlar adamın öyle
2001 li ufaklığı kudurtma şimdi. Mazallah çok büyükmüş zarar verir bize.@DA_mødları_çok_iyi damında patlar adamın öyle
Sagol hocam.Micron 2280 zaten, gelince laptopa takabilirsin.
Ürün biri adına kampanyalı sınırlı stok olsa neyse de indirimli bir ürünün stoğundan fazlaca almanın nesi zoruna gitti bu kadar ?2001 li ufaklığı kudurtma şimdi. Mazallah çok büyükmüş zarar verir bize.
Sen benim yazdıklarımı okudun mu ? Alt satçılara laf söylediğimi gördün mü ?Ürün biri adına kampanyalı sınırlı stok olsa neyse de indirimli bir ürünün stoğundan fazlaca almanın nesi zoruna gitti bu kadar ?
Site bloke mi oldu sanki yoo erken gören gidip aldı isteyen istediği kadar alır.
Senin gibilere gitmiştir.Bununlada övünmezsin gibi cümleler kurman Al-sat yapmasından kudurmuşsun gibi bir izlenim bıraktı bende arkadaşımss.Sen benim yazdıklarımı okudun mu ? Alt satçılara laf söylediğimi gördün mü ?
Arkadasın biri al satçılar kazansın demiş. Ben de ona al satçılar fazla kazanamadı onlara da yar olmadı diye cevap vermişim. Sen ne anlatıyosun arkadasım ?
hocam senin 1.5k lık telefon nolduCrystal Disk Info ile baktım 53 kez çalıştırılmış ve 3 saat kullanılmış ürün
Söylediğin şey izlenim değil. Yazılanları okumadan salça olayım laf atayım kafası. Sizin gibilerden çok var merak etme alışığız.Senin gibilere gitmiştir.Bununlada övünmezsin gibi cümleler kurman Al-sat yapmasından kudurmuşsun gibi bir izlenim bıraktı bende arkadaşımss.
He öyle mi olmuş kankaSöylediğin şey izlenim değil. Yazılanları okumadan salça olayım laf atayım kafası. Sizin gibilerden çok var merak etme alışığız.
Al sat için almadım, sizin gibi 1 tane hariç alanlara gönderilmediğini söyleyen kendini bilmiş ukalalara laf anlatmaya çalışıyordum.kanka yani bana da böyle gelse okey ama al sat için 10 tane alıpta ukala ukala konuşan vardı
Kanka zaten kudurmuş uğraşma, ilk alanlara gitti diyordu ama ben en son aldım ama gönderildi, al sat yapmak için fazla alanlarınki iptal ediliyordu ama benimki iptal edilmedi. Haksız çıkınca zoruna gitmiş takma elemanı. Sadece 1 den fazla alanlarınki iptal olmuyor dediğin yanlış dedim sabahtır kuduruyor Ki ben eşe dosta niyetle aldım kullanılmaz ise satacağım. Yakında forumdan uçar bu eleman.Senin gibilere gitmiştir.Bununlada övünmezsin gibi cümleler kurman Al-sat yapmasından kudurmuşsun gibi bir izlenim bıraktı bende arkadaşımss.
Birde üstteki yazdığım haksız olduğu şeylere bidaha cevap veremiyor en komedi kısmı orasıHe öyle mi olmuş kanka
kanka bende senle beraber almışım ama benim iptal oldu işteAl sat için almadım, sizin gibi 1 tane hariç alanlara gönderilmediğini söyleyen kendini bilmiş ukalalara laf anlatmaya çalışıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka zaten kudurmuş uğraşma, ilk alanlara gitti diyordu ama ben en son aldım ama gönderildi, al sat yapmak için fazla alanlarınki iptal ediliyordu ama benimki iptal edilmedi. Haksız çıkınca zoruna gitmiş takma elemanı. Sadece 1 den fazla alanlarınki iptal olmuyor dediğin yanlış dedim sabahtır kuduruyor Ki ben eşe dosta niyetle aldım kullanılmaz ise satacağım. Yakında forumdan uçar bu eleman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde üstteki yazdığım haksız olduğu şeylere bidaha cevap veremiyor en komedi kısmı orası
OEM çünkü. Muhtemelen laptoplardan sökülmüş.Gelen ürün bu kutusuz daha önce açılmış gece test edicem sağlık durumunu kullanılmış gibi görünüyor