Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Oğuz Ünlüerler
Micron 2280 zaten, gelince laptopa takabilirsin.
Sagol hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya uzatmasaniza olm. Su ortamda bu muhabbeti yapiyorsunuz da noluyor. Gecen de anlamsiz anlamsiz konusuldu durdu. En guzel uzatmama yolu yazmamaktan geciyor, ki uzatmak istemediğinizi iddia ediyonuz, arkadaslar kapatin gitsin konuyu fülüt atmayın gözlerimiz ağrıyor.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
2001 li ufaklığı kudurtma şimdi. Mazallah çok büyükmüş zarar verir bize.
Ürün biri adına kampanyalı sınırlı stok olsa neyse de indirimli bir ürünün stoğundan fazlaca almanın nesi zoruna gitti bu kadar ?
Site bloke mi oldu sanki yoo erken gören gidip aldı isteyen istediği kadar alır.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ürün biri adına kampanyalı sınırlı stok olsa neyse de indirimli bir ürünün stoğundan fazlaca almanın nesi zoruna gitti bu kadar ?
Site bloke mi oldu sanki yoo erken gören gidip aldı isteyen istediği kadar alır.
Sen benim yazdıklarımı okudun mu ? Alt satçılara laf söylediğimi gördün mü ?
Arkadasın biri al satçılar kazansın demiş. Ben de ona al satçılar fazla kazanamadı onlara da yar olmadı diye cevap vermişim. Sen ne anlatıyosun arkadasım ?

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sen benim yazdıklarımı okudun mu ? Alt satçılara laf söylediğimi gördün mü ?
Arkadasın biri al satçılar kazansın demiş. Ben de ona al satçılar fazla kazanamadı onlara da yar olmadı diye cevap vermişim. Sen ne anlatıyosun arkadasım ?
Senin gibilere gitmiştir.Bununlada övünmezsin gibi cümleler kurman Al-sat yapmasından kudurmuşsun gibi bir izlenim bıraktı bende arkadaşımss.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Senin gibilere gitmiştir.Bununlada övünmezsin gibi cümleler kurman Al-sat yapmasından kudurmuşsun gibi bir izlenim bıraktı bende arkadaşımss.
Söylediğin şey izlenim değil. Yazılanları okumadan salça olayım laf atayım kafası. Sizin gibilerden çok var merak etme alışığız.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Söylediğin şey izlenim değil. Yazılanları okumadan salça olayım laf atayım kafası. Sizin gibilerden çok var merak etme alışığız.
He öyle mi olmuş kanka

En İyi Cevap
3
kanka yani bana da böyle gelse okey ama al sat için 10 tane alıpta ukala ukala konuşan vardı :D
Al sat için almadım, sizin gibi 1 tane hariç alanlara gönderilmediğini söyleyen kendini bilmiş ukalalara laf anlatmaya çalışıyordum.

Kanka zaten kudurmuş uğraşma, ilk alanlara gitti diyordu ama ben en son aldım ama gönderildi, al sat yapmak için fazla alanlarınki iptal ediliyordu ama benimki iptal edilmedi. Haksız çıkınca zoruna gitmiş takma elemanı. Sadece 1 den fazla alanlarınki iptal olmuyor dediğin yanlış dedim sabahtır kuduruyor :D Ki ben eşe dosta niyetle aldım kullanılmaz ise satacağım. Yakında forumdan uçar bu eleman.

He öyle mi olmuş kanka
Birde üstteki yazdığım haksız olduğu şeylere bidaha cevap veremiyor en komedi kısmı orası :D

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Tamer
Gelen ürün bu kutusuz daha önce açılmış gece test edicem sağlık durumunu kullanılmış gibi görünüyor

Ekler

• IMG_20230124_161317.jpg
    IMG_20230124_161317.jpg
    2 MB · Hit: 65

serwintes

80+ Gold
Al sat için almadım, sizin gibi 1 tane hariç alanlara gönderilmediğini söyleyen kendini bilmiş ukalalara laf anlatmaya çalışıyordum.

Kanka zaten kudurmuş uğraşma, ilk alanlara gitti diyordu ama ben en son aldım ama gönderildi, al sat yapmak için fazla alanlarınki iptal ediliyordu ama benimki iptal edilmedi. Haksız çıkınca zoruna gitmiş takma elemanı. Sadece 1 den fazla alanlarınki iptal olmuyor dediğin yanlış dedim sabahtır kuduruyor :D Ki ben eşe dosta niyetle aldım kullanılmaz ise satacağım. Yakında forumdan uçar bu eleman.

Birde üstteki yazdığım haksız olduğu şeylere bidaha cevap veremiyor en komedi kısmı orası :D
kanka bende senle beraber almışım ama benim iptal oldu işte

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bana da micron göndermişler. 2 saat çalışmış ssd.

1674570180161.png

Okuma yazma hızı da bu şekilde.

165 gb okuması 85 gb yazması bulunuyor. 2. el yollamışlar şaka gibi :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler