Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
Yahu bu forumun yaş ortalaması 15 falan mı? . Adamlar niye 4 kişi memnun etmek varken 1 tane al satçıyı memnun etsin? Tek ürün alıp da iptal olanlar varsa niye 4 tane yollasın al satçıya?

serwintes

80+ Gold
tamam dostum sen iyilik meleği olduğun için moleculepc sana yolladı. (y)
kanka bizzat kendi dedi rastgele geldiğini
müşteri temsilcisi doğru olan hepsinin iptal olmasıydı ama böyle çözüm bulduk dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu bu forumun yaş ortalaması 15 falan mı? . Adamlar niye 4 kişi memnun etmek varken 1 tane al satçıyı memnun etsin? Tek ürün alıp da iptal olanlar varsa niye 4 tane yollasın al satçıya?
tek ürün aldım kioxia önerdiler iptal ettim ?
micron göndereceğiz deseler niye iptal edeyim

gayette kafalarına göre ürün yolladılar bu firmayı kimseye önermiyorum

En İyi Cevap
3
tamam dostum sen iyilik meleği olduğun için moleculepc sana yolladı. (y)
Evet isminden bir melek olduğunu anladılar o yüzden yolladılar.
Gerçekten buna cevap mı verdin. 100 tane sattıysa 10-15 tanesi al satçılara yani senin gibilerine gitmiştir. Bununla da övünmezsin. Çoğu üründe yarısından fazlasını onlar satın alır nerdeyse. Ona göre kurduğum bir cümle yukarıdaki.
Demek istediğim ben 1 den fazla aldım ve yollandı dediğin gibi bir kontrol mekanizmaları yok. Bunu anlamayacak kadar kapasiten düşük. Bir şeyle övündüğümde yok eşe dostun ihtiyacı olur diye aldım ihtiyacı olan olmaz satacağım napıcam turşusunu mu kurucam?
Ki zaten firma bence arayıp iptal edebildiklerini iptal etti, bana ulaşılamadı yüksek ihtimal çünkü telefonum kapalı idi ve habersiz başka ürün yollamak dolandırılacak olduğu için emsal veya daha iyi bir şey göndermek durumunda kaldılar. Olay bundan ibaret.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evet isminden bir melek olduğunu anladılar o yüzden yolladılar.

Demek istediğim ben 1 den fazla aldım ve yollandı dediğin gibi bir kontrol mekanizmaları yok. Bunu anlamayacak kadar kapasiten düşük. Bir şeyle övündüğümde yok eşe dostun ihtiyacı olur diye aldım ihtiyacı olan olmaz satacağım napıcam turşusunu mu kurucam?
Gerçekten ergen kafalısın. Çok güzel bir şey söylerdim ama seninle tartışmak istemiyorum :D

En İyi Cevap
3
Gerçekten ergen kafalısın. Çok güzel bir şey söylerdim ama seninle tartışmak istemiyorum :D
Baktın bir şey diyemiyon ergen ühü yap başka argümanın yok. Saçımda babanınkinden fazla beyaz vardır.
Tekrar ediyorum 1 den fazla aldım ve gönderim yapıldı. Bir kontrol mekanizmaları yok. Üstte anlattığım gibi durum oldu.
Kendim eşime dostuma olarak aldım ama velevki al sat için aldım bundan size ne?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1 den fazla yollanmasının sebebi ilk yayınlanan stoklardan satın alıyorsun. Onlar direkt sana ayrılıyor. Sonrasında alanları ellerinde stok kalmadıgından dolayı ya iptal ediyorlar ya muadillerini yolluyorlar. Bir de başkalarına der anlamayacak kadar kapasiten düşük diye.
Baktın bir şey diyemiyon ergen ühü yap başka argümanın yok. Saçımda babanınkinden fazla beyaz vardır.

Ben sana ergensin demedim, ergen kafalısın dedim. Azıcık söyleneni anla sonra yorum yap.
Tekrar ediyorum 1 den fazla aldım ve gönderim yapıldı. Bir kontrol mekanizmaları yok. Üstte anlattığım gibi durum oldu.
Kendim eşime dostuma olarak aldım ama velevki al sat için aldım bundan size ne?

En İyi Cevap
3
1 den fazla yollanmasının sebebi ilk yayınlanan stoklardan satın alıyorsun. Onlar direkt sana ayrılıyor. Sonrasında alanları ellerinde stok kalmadıgından dolayı ya iptal ediyorlar ya muadillerini yolluyorlar. Bir de başkalarına der anlamayacak kadar kapasiten düşük diye.
Dediğin doğru bir cümle olsa keşke, ilk stoktan almadım ben ürün linki kaldırılmadan hemen öncekileri yani neredeyse en sonuncuyu aldım. Kafandan kurduğun gibi senaryolarla sana bol şans, senin adına üzüldüm o kapasiteyle hayat zor olmalı.

En İyi Cevap
3

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar takip edemedim bana micron fatura kesmisler ve bilgilendirmediler. Laptopa takilmasi icin 2280 olmasi lazimdi di mi? Napiyim simdi ben bunu?

En İyi Cevap
3
Diyecek bi şey bulamadığım için değil karşımdaki ergen kafalı oldugu için uzatmak istemedim.
Uzatmak istemiyorsun ama her mesaja saniyesinde dönüyorsun. İlk stoktan aldın diye geldi diyordun ama ben son stoktan aldım, 1 den fazla alanlara gönderilmedi diyordun ama ben 1 den fazla aldım. Dediğin şeyler hep yanlış sana güzel bi blok çakalımda uzatmak istemezsen ne yapman gerek öğren kid.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kudurma sakin kal.
Uzatmak istemiyorsun ama her mesaja saniyesinde dönüyorsun. İlk stoktan aldın diye geldi diyordun ama ben son stoktan aldım, 1 den fazla alanlara gönderilmedi diyordun ama ben 1 den fazla aldım. Dediğin şeyler hep yanlış sana güzel bi blok çakalımda uzatmak istemezsen ne yapman gerek öğren kid.

Top Bottom