Hesabı silcem :D
80+
ben almayı düşündüm ancak benim bilgisayarımda 1 adet m2 ssd çıkışı var o yüzden al satçılar kazansın
Al satçılara yar olmadi merak etmeben almayı düşündüm ancak benim bilgisayarımda 1 adet m2 ssd çıkışı var o yüzden al satçılar kazansın
hocam beklemedeyim hangi ürün gelirse fotosunu atarsan sevinirimBenim urun dagitima cikmis bile. Öglene kadar gelirse bi okuma yazma testi yapıp atarim.
hocam beklemedeyim hangi ürün gelirse fotosunu atarsan sevinirim
kanka patladıkSipariş veripde kioxia gelen oldumu
Ben 2.sini arayıp iptal ettirmiştim. Çok pişmanım şu ankanka patladık
Mesaj otomatik birleştirildi:
diyor ki o an stokta alternatif olarak kioxia vardır kioxia önermişizdir
e micron nereden çıktı dedim cevap veremediler bana ilk aradığımda herkesin iptal olacağını söyledi ya kioxia verelim ya da iptal dediler
bide dalga geçer gibi kioxia uyumlu oluyor bağlantı aparatı alırsan diyo ulan aparat alacak olsam giderim düzgün m2 2280lik alırım aparatla uğraşmam takar keyfime bakarım
şikayet vara şikayet açacağım yakın zamanda ürünü gelmeyen arkadaşlarında açmasını tavsiye ediyorum
Yo al-sat yapçam yar oldu bana?Al satçılara yar olmadi merak etme
Gerçekten buna cevap mı verdin. 100 tane sattıysa 10-15 tanesi al satçılara yani senin gibilerine gitmiştir. Bununla da övünmezsin. Çoğu üründe yarısından fazlasını onlar satın alır nerdeyse. Ona göre kurduğum bir cümle yukarıdaki.Yo al-sat yapçam yar oldu bana?
bu çakal iptal etmedi ben iptal ettim övünüyor bide bunllaGerçekten buna cevap mı verdin. 100 tane sattıysa 10-15 tanesi al satçılara yani senin gibilerine gitmiştir. Bununla da övünmezsin. Çoğu üründe yarısından fazlasını onlar satın alır nerdeyse. Ona göre kurduğum bir cümle yukarıdaki.
Biraz daha abart 40 tane almış 40'î da geliyor.senin tek almanla bir alakası yok.yukardaki adam 4 tane almış onada yollamışlar.kimseninde gazına gelmedik mağaza kendi aradı kioxia gönderilecek dedi bizde iptal ettik ne yapalım.alanlara hayırlı olsun ama adamların rastgele yolladığı açık.sanki kendin bir şey başarmış gibi yorum yapman komik geldi
tamam dostum sen iyilik meleği olduğun için moleculepc sana yolladı.Biraz daha abart 40 tane almış 40'î da geliyor.