Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

Penguen

80+ Silver

Ekler

• IMG_20230124_123953.jpg
    IMG_20230124_123953.jpg
    995.9 KB · Hit: 74

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
banada aynısından geldi az once

serwintes

80+ Gold
Sipariş veripde kioxia gelen oldumu
kanka patladık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyor ki o an stokta alternatif olarak kioxia vardır kioxia önermişizdir
e micron nereden çıktı dedim cevap veremediler bana ilk aradığımda herkesin iptal olacağını söyledi ya kioxia verelim ya da iptal dediler
bide dalga geçer gibi kioxia uyumlu oluyor bağlantı aparatı alırsan diyo ulan aparat alacak olsam giderim düzgün m2 2280lik alırım aparatla uğraşmam takar keyfime bakarım
şikayet vara şikayet açacağım yakın zamanda ürünü gelmeyen arkadaşlarında açmasını tavsiye ediyorum

Son düzenleme:

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kanka patladık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyor ki o an stokta alternatif olarak kioxia vardır kioxia önermişizdir
e micron nereden çıktı dedim cevap veremediler bana ilk aradığımda herkesin iptal olacağını söyledi ya kioxia verelim ya da iptal dediler
bide dalga geçer gibi kioxia uyumlu oluyor bağlantı aparatı alırsan diyo ulan aparat alacak olsam giderim düzgün m2 2280lik alırım aparatla uğraşmam takar keyfime bakarım
şikayet vara şikayet açacağım yakın zamanda ürünü gelmeyen arkadaşlarında açmasını tavsiye ediyorum
Ben 2.sini arayıp iptal ettirmiştim. Çok pişmanım şu an :D

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yo al-sat yapçam yar oldu bana?
Gerçekten buna cevap mı verdin. 100 tane sattıysa 10-15 tanesi al satçılara yani senin gibilerine gitmiştir. Bununla da övünmezsin. Çoğu üründe yarısından fazlasını onlar satın alır nerdeyse. Ona göre kurduğum bir cümle yukarıdaki.

serwintes

80+ Gold
Gerçekten buna cevap mı verdin. 100 tane sattıysa 10-15 tanesi al satçılara yani senin gibilerine gitmiştir. Bununla da övünmezsin. Çoğu üründe yarısından fazlasını onlar satın alır nerdeyse. Ona göre kurduğum bir cümle yukarıdaki.
bu çakal iptal etmedi ben iptal ettim övünüyor bide bunlla

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
senin tek almanla bir alakası yok.yukardaki adam 4 tane almış onada yollamışlar.kimseninde gazına gelmedik mağaza kendi aradı kioxia gönderilecek dedi bizde iptal ettik ne yapalım.alanlara hayırlı olsun ama adamların rastgele yolladığı açık.sanki kendin bir şey başarmış gibi yorum yapman komik geldi
Biraz daha abart 40 tane almış 40'î da geliyor.

Top Bottom