Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Hynix PC711 256 GB M.2 SSD 244 TL🔥

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ömür AYCIL

Penguen

80+ Silver
Beni ne arayan oldu, ne de bir gelişme var. Siparişiniz tamamlandı, hazırladık diye bi mail geldi en son. Garip bi şey. Neden kargolamadın hazırsa onu da anlamadım.
Gelirse 300 civarına satabilirim ben.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Beni ne arayan oldu, ne de bir gelişme var. Siparişiniz tamamlandı, hazırladık diye bi mail geldi en son. Garip bi şey. Neden kargolamadın hazırsa onu da anlamadım.
bende de aynı şekilde hocam bekleyelim fatura keserler bugün yarın

En İyi Cevap
3
Gelince faturasi ile birlikte fotografini atarmisin firmaya gereken cevabi yapistirayim
Hocam unutmazsam atarım cidden B12 takviyesi alıyorum ama etki etmiyor :D.
Gelirse 300 civarına satabilirim ben.
Mailinize fatura geldi mi?

Ben açıkcası ürünü beğendim, sanırım dramda var. Giriş seviyesi için baya iyi bir ürün. 350 den satılığa koyarım zaten ssd ler hava da gidiyor 1 hafta önce bir ssd koydum 2 günde 15-20 kişi yazdı. Yüksek yazmama rağmen birde satıldı :D.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
benim faturada Kioxia 256GB NVMe M.2 PCI-E KBG40ZNS256G gözüküyor micron yine iyi

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Fiyat iyi de boş slot yok olaydı iyiydi

Penguen

80+ Silver
Benim de fatura basılmış, şimdi fark ettim. Bugün çok mail gelince arada kaynamış.
1674495149557.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
Muadili bir ürünü yolladılar. Benim gibi tek adet sipariş verenleri mağdur etmedikleri için mağazayı kutluyorum.

fatura.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir daha birinin gazına gelip sipariş iptal etmeyin arkadaşlar. Amazon olayında da böyle kişiler bir anda ortaya çıkıp, insanları yanlış bilgilendirdikten sonra ortadan kayboluyor. Dımdızlak ortada kalan siz oluyorsunuz.

Son düzenleme:

r4NG3r

80+ Silver
Muadili bir ürünü yolladılar. Benim gibi tek adet sipariş verenleri mağdur etmedikleri için mağazayı kutluyorum.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir daha birinin gazına gelip sipariş iptal etmeyin arkadaşlar. Amazon olayında da böyle kişiler bir anda ortaya çıkıp, insanları yanlış bilgilendirdikten sonra ortadan kayboluyor. Dımdızlak ortada kalan siz oluyorsunuz.
senin tek almanla bir alakası yok.yukardaki adam 4 tane almış onada yollamışlar.kimseninde gazına gelmedik mağaza kendi aradı kioxia gönderilecek dedi bizde iptal ettik ne yapalım.alanlara hayırlı olsun ama adamların rastgele yolladığı açık.sanki kendin bir şey başarmış gibi yorum yapman komik geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293
Üyeler
163,463
Son üye
Deakes
Top Bottom