🔥İndirim Hyper-X Cirro buds pro Tws 859₺ (amazon.com.tr)

Sen 1000tl altı bunları destekleyen kulaklık getir anlayacağım

HT08 fiyatına göre en iyi kullaklık Flac ve Wav albümlerde keyfini çıkartın
SBC kulaklık en iyisi 500 tl etmez (RADYO SESİ)
229 kbit/s
(@ 44.1 kHz) -----> SBC kalitesi ----------> gerçekte 35 (@ 44.1 kHz)
1411 kbit/s
(@ 44.1 kHz) ----> CD kalitesi

1744573495246.png

Son düzenleme:
Ben 2 tane aldım kullanıyorum. Fena kulaklık değil çift cihaza bağlanabiliyor lag düşük ses filan kulak içi ve fiyatına göre güzel. Şarjı 3-4 saat gidiyor. Mikforonunu kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bir ara sağ kulaklık çalışmaz oldu. Hyperx programı yükleyip kullanınca düzeldi. Asus cetra kullanıyordum. Çok daha pahalı bir kulaklık aratmıyor bana. Acemi seviyede ses bile kasılıyor :) ama bozulma riski yüksek deniyor kronik sıkıntısı var diye biliyorum.

Bir kulaklıkta bu destekler yoksa o kulaklıktan radyo sesi alırsınız HANGİ MARKA OLURSA OLSUN
aptX HD
LHDC 3.0 - 4.0
LDAC 24bit/96khz

LHDC 5.0 24bit/192khz ŞUAN EN GELİŞMİŞ OLAN BU
Alıntıyı görüntüle
Peki bu lhdc 5 destekli kulaklığı bulduk hicam diyelim. Vericininde bunu desteklemesi gerekiyor mu? Bagladigimiz her cihazdan bu ses kalitesini alirmiyiz?
PC ye bahladik diyelim, elimizde bt5.0 bı adaptör var. Genede o kaliteyi alirmiyiz.

Teknik olarak bilgi almak için danıştım. Şimdiden tşk ler

Peki bu lhdc 5 destekli kulaklığı bulduk hicam diyelim. Vericininde bunu desteklemesi gerekiyor mu? Bagladigimiz her cihazdan bu ses kalitesini alirmiyiz?
PC ye bahladik diyelim, elimizde bt5.0 bı adaptör var. Genede o kaliteyi alirmiyiz.

Teknik olarak bilgi almak için danıştım. Şimdiden tşk ler
LHDC 5.0 Destekli telefon
LHDC 5.0 Destekli Bluetooth Özellikli Kulaklık
Kaynakta çok kaliteli olması gerekir (flac wav 24bit /96khz /192khz)

Flac ve Wav albümlerinde LHDC LDAC yeterlidir
Flac ve Wav albümleri AAC ve SBC olarak dinlerseniz müziği RADYO ses kalitesinde dinlersiniz

LHDC 5.0 Destekli telefon
LHDC 5.0 Destekli Bluetooth Özellikli Kulaklık
Kaynakta çok kaliteli olması gerekir (flac wav 24bit /96khz /192khz)

Flac ve Wav albümlerinde LHDC LDAC yeterlidir
Flac ve Wav albümleri AAC ve SBC olarak dinlerseniz müziği RADYO ses kalitesinde dinlersiniz
eyv hocam, ayni sekilde cep telefonlarimizinda bu formatlara destek vermesi gerekir vs gibi durum;ar var. zahmet edip linkleride atmissiniz tekrardan tsk

@Kartallar hocam bana oyle bır onerı yap kı 2000 tl ye kadar basları temız sekılde alayım. agırlıklı spor yaparken muzık dınlemk ıcın kullanacagım. cok nadır gorusme ıcın kullanıcam senın tecrubene dayanarak ne kullanmalıyım. şimdden teşekkurler

Geri