🔥İndirim 🔥HyperX Cirro Buds Pro 1253 TL🔥

bu tarz kulaklıklar zaten genelde mobil oyunculuk için yapılıyor telefonlara wireless dongle takılamadığından ona göre almak lazım tabi
Telefonlara Wireless dongle takılabiliyor. En azından Android telefonlara. Ben hyperx cloud alpha wireless'ı telefona çok rahat bağlıyorum.

gecikme değerleri yüksek oyun için tavsiye etmem ayrıca biraz daha zorlasalar ismini tırrek buds pro olarak çıkaracaklar :D

hepsi kötü kazık firmalar membran klavyeyi 1500 liraya satan markadan gelde nefret etme
Zorlamı aldırıyor sana o membran klavye satan firma boş boş konuşma adamların 4 senedir cloud 2 modelini kullanıyorum geçen sene kahve döktüm ses kartına daha yeni 4 ay önce ancak bozuldu gittim yenisini aldım çıt yok derisi bile soyulmadı kulaklığın

Zorlamı aldırıyor sana o membran klavye satan firma boş boş konuşma adamların 4 senedir cloud 2 modelini kullanıyorum geçen sene kahve döktüm ses kartına daha yeni 4 ay önce ancak bozuldu gittim yenisini aldım çıt yok derisi bile soyulmadı kulaklığın
Bilek desteği rezalet ama Kulaklıkları, en azından headsetleri ve mikrofonları oldukça kaliteli.
mikrofon olarak fifine almak daha mantıklı, kulaklıkları hakkında bir şey demedim zaten klavye mouse ve böyle yan ürünler için konuştum

mikrofon olarak fifine almak daha mantıklı, kulaklıkları hakkında bir şey demedim zaten klavye mouse ve böyle yan ürünler için konuştum
Bence en çok kulaklık ve mikrofon ağırlıklı bir marka zaten. Hyperx haste mouseu da oldukça kaliteli ve güzel bir üründü, ancak bir Razer değildi. Klavyesini kullanmadım, bir şey diyemem.

denemedim ama bağlanması gerekiyor hocam.

Fotoğrafı paintte düzenlemişler sanırım.

1741786120460.png

Hocam bende kullaniyorum çok memnunum ama Garanti Suresinin 2 Ay oldugunu duyunca şok oldum 😃😃
hocam ürün fena değil f/p ürünü hemen zortlayacağını sanmam ama elektronik ürünlerin belirli bir ömrü var bu cihaz en az 1 2 sene götürür ama

Geri