Hyper X Cloud 2 VS Razer Blackshark v2

BLACKSHARK V2 VS CLOUD 2

• CLOUD 2

Oylar: 74 69.2%
  • BLACKSHARK V2

Oylar: 34 31.8%

• Oy kullanan toplam üye
    107
merhaba senile aynı durumu yaşadım ilk başta corsair void aldım sonra iade ettim cloud 2 aldım iyikide almışım 1 sene oldu baya iyi cloud 2 den yanayım

merhaba senile aynı durumu yaşadım ilk başta corsair void aldım sonra iade ettim cloud 2 aldım iyikide almışım 1 sene oldu baya iyi cloud 2 den yanayım
yaşadığın herhangi bir sorun var mı dip ses sorunu var diyorlar

hayır bi sıkıntı yok müzk konusunda çok laf etmişlerdi ama ben bı sıkıntı göremedim müziktete iyi
çok fazla söyleyen olduda dip ses oluyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bs v2 o kadar iyi olsaydi pro oyuncular kullanirdi corsairi bilmem ama bs v2 cloud 2 den iyi olsaydi e spor oyunculari onu kullanirdi suan piyasada cloud 2 den iyi ses kasan yok diye biliyorum. En uzaktan ses duyulan kulaklik cloud 2 diye biliyorum yeni kulaklik ciktiysa bilmem ama cloud 2 yillardir e sporda kullanilan bir kulaklik ve halen e sporda yani pro oyuncularsa veya fps oynayan yayincilarin kullandigi bir kulaklik yani bs v2 ile karsilastirilmasi bile sacma geliyor bana ayni classta bile degiller. Bende alacam cloud 2 ama suan degil. Mic iyi degil diyolar ama iyi onceden baya iyi diyende vardi ve inceleme videosundada baya iyi geliyor onu cozemedim sadece ama fpa oynuyorsan ses kasma daha onemli diye dusunuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,322
Üyeler
186,603
Son üye
Burak29
Geri