Logitech G213
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 169
Alabileceğin en kaliteli pedler Wicked Cushions pedlerdir.
anladım güzel indirim olursa alınır anca ozamanHocam biraz daha serin oluyor ama 1600 lira da pahalı yani.
Çin'den getirebilseydik gene biraz daha ucuza gelirdianladım güzel indirim olursa alınır anca ozaman
malesef gelmiyor demiÇin'den getirebilseydik gene biraz daha ucuza gelirdi
Maalesef gelmiyormalesef gelmiyor demi
anladım ozaman sadece çok iyi bir indirim görürsek almak lazımMaalesef gelmiyor
anladım ozaman sadece çok iyi bir indirim görürsek almak lazım
bunu gördüm hocamda ne kadar kaliteli sonra sıkıntı yaratmasın sağlık açısındanHyperX Cloud 3, Cloud 2, Cloud 1, Cloud Alpha, Flight, Stinger, Core Uyumlu Soğutucu Jel Kulaklık Pedi - İpeksi Serin Kumaş & Hafızalı Köpük (Memory Foam) Kulaklık Süngeri (Soğutucu Jel - Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronik
HyperX Cloud 3, Cloud 2, Cloud 1, Cloud Alpha, Flight, Stinger, Core Uyumlu Soğutucu Jel Kulaklık Pedi - İpeksi Serin Kumaş & Hafızalı Köpük (Memory Foam) Kulaklık Süngeri (Soğutucu Jel - Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronikamazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben bundan kullandım aynısından, almaya değer.
Resime bakınca benim aldığımın aynısı gibi duruyor, 3 sene felan kullandım ondan sonra parçalandı. Sağlık açısından yorum yapamam.bunu gördüm hocamda ne kadar kaliteli sonra sıkıntı yaratmasın sağlık açısından
o biraz akıl karıştırıyorResime bakınca benim aldığımın aynısı gibi duruyor, 3 sene felan kullandım ondan sonra parçalandı. Sağlık açısından yorum yapamam.
Sağlık açısından ne olabilir ki, kanserojen madde felan mı bu ?o biraz akıl karıştırıyorucuza alalım derken sağlıktan olmayalım
![]()
O diğer attıklarının aynısı da satılıyordu aliexpressteSağlık açısından ne olabilir ki, kanserojen madde felan mı bu ?![]()
yaparken kullandıkları materyaller. kumaş bile olsa olabiliyormuş ama bilemedim. çin diye değil çinde kaliteli üründe var kalitesiz de varSağlık açısından ne olabilir ki, kanserojen madde felan mı bu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O diğer attıklarının aynısı da satılıyordu aliexpresste