drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,726
Hangi kulaklıkMediaMarkt'da 4399TL'Ye mağazalarda var. Bir kaç gün önce arkadaşa aldırdım. Hala duruyor mu bilmiyorum ama gidip mağazalara bakın derim.
Hangi kulaklıkMediaMarkt'da 4399TL'Ye mağazalarda var. Bir kaç gün önce arkadaşa aldırdım. Hala duruyor mu bilmiyorum ama gidip mağazalara bakın derim.
Cloud III S WirelessHangi kulaklık
O fiyata düştüğünü görmedim ben uzun zamandır 7 Şubat'ta düşmüşCloud III S Wireless
Ne anlamam gerekiyor bu yorumdan?O fiyata düştüğünü görmedim ben uzun zamandır 7 Şubat'ta düşmüş
Değmez almayaNe anlamam gerekiyor bu yorumdan?
Cloud 2 hala daha iyi diye düşünüyorumAlinir, kullaniyorum, memnunum, bu kadar iyi beklemiyordum.
4400Tl'ye ne alınabilir ki? Bu bütçelerde daha düzgün kulaklık ben göremedim.Değmez almaya
Şuan o fiyata da yok4400Tl'ye ne alınabilir ki? Bu bütçelerde daha düzgün kulaklık ben göremedim.
C-II cidden F/P on numara kulaklık 2017'den beri kafemde kullanıyoruz, yıllardır yerini alan kulaklık çıkmadı, çoğu rakibini de denedim, yarışamıyor C-II candır.Şuan o fiyata da yokcloud 2 cloud 3 cloud 3 S deneyimledim bence hala daha cloud 2 daha iyi ses kasma konusunda