Hyperx cloud 2 mi BS v2 mi ?

Blackshark V2 tercih ederim.

Blackshark v2 bugün elime ulaştı ikisini de kullanmış biri olarak düşünme hiç knk bsv2 al geç

Aralarında ne fark var hocam sizin tespit ettiğiniz?
blacksharkın konforu daha çok hoşuma gitti , mikrofonu bir tık önde , ses kartları ikisi de aynı sayılır ikisi de iyi sayılmaz , razerda bir tık ayar yapmak gerekiyo o açıdan bakarsak cloud 2 önde ama cloud2 nin yazılımı yok istesen de ayar yapamayacaksın ve cloud 2 de az da olsa dipses sorununu ben de yaşadım yani müzik falan dinlemiceksen direkt fps oyunu oynayıp çıkcaksan cloud 2 tercih edebilirsin ama video izlemek gibi haricinde dediğim aktiviteleri yapıcaksan blackshark v2 alabilirsin tabi biraz bütçeye de bağlı v2 biraz gereksiz zamlandı

blacksharkın konforu daha çok hoşuma gitti , mikrofonu bir tık önde , ses kartları ikisi de aynı sayılır ikisi de iyi sayılmaz , razerda bir tık ayar yapmak gerekiyo o açıdan bakarsak cloud 2 önde ama cloud2 nin yazılımı yok istesen de ayar yapamayacaksın ve cloud 2 de az da olsa dipses sorununu ben de yaşadım yani müzik falan dinlemiceksen direkt fps oyunu oynayıp çıkcaksan cloud 2 tercih edebilirsin ama video izlemek gibi haricinde dediğim aktiviteleri yapıcaksan blackshark v2 alabilirsin tabi biraz bütçeye de bağlı v2 biraz gereksiz zamlandı
Hocam müzik falan çok aram yok oyun oynarım sadece
Onun dışında bu herkesin dediği dip ses çok rahatsızlık veriyor mu dikkate alınacak düzeyde mi?

Hocam müzik falan çok aram yok oyun oynarım sadece
Onun dışında bu herkesin dediği dip ses çok rahatsızlık veriyor mu dikkate alınacak düzeyde mi?
abartıldığı kadar yok ama şimdi baktım cloud 2 de 1700 olmuş bence biraz indirim takip edilip cloud core wireless alınabilir cloud2nin wireless hali gibi ses kartı olmamasının hiçbir farkı yok fark etmezsiniz muhtemelen

oyun oynuyorsan cloud 2 yok müzik dinlerim yayın izlerim dersen blackshark
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps oynuyorsan düşünmeden cloud 2

abartıldığı kadar yok ama şimdi baktım cloud 2 de 1700 olmuş bence biraz indirim takip edilip cloud core wireless alınabilir cloud2nin wireless hali gibi ses kartı olmamasının hiçbir farkı yok fark etmezsiniz muhtemelen
Kablosuz nedense tercih edemiyorum
Şöyle söyleyeyim hocam ben yıllarca 50 60tl lik kulaklık kullandım suan cloud 2 veya bs v2 ye de gecsem bana çok üst düzey gelecek arada yayın da izlerim müzik de dinlerim çünkü yazılım da yapacağım müziksiz olmaz ilk defa kulak üstü kullanacağım aradaki ince ayrıntıları fark edemem ağırliklı oyun oynarım 2 3 yıl götürsün beni yeter
son sözü siz söyleyin hangisi olsun

Geri