Neler Yeni

Hyperx cloud 2 mi BS v2 mi ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Kablosuz nedense tercih edemiyorum
Şöyle söyleyeyim hocam ben yıllarca 50 60tl lik kulaklık kullandım suan cloud 2 veya bs v2 ye de gecsem bana çok üst düzey gelecek arada yayın da izlerim müzik de dinlerim çünkü yazılım da yapacağım müziksiz olmaz ilk defa kulak üstü kullanacağım aradaki ince ayrıntıları fark edemem ağırliklı oyun oynarım 2 3 yıl götürsün beni yeter
son sözü siz söyleyin hangisi olsun
tek benim lafıma bakma belki yanlış yorumluyorumdur birkaç kişinin daha fikrini al bence

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
tek benim lafıma bakma belki yanlış yorumluyorumdur birkaç kişinin daha fikrini al bence
Hocam diğerlerinin yaptığı tek yorum o çöp bu çöp ben size kendimi anlattım tecrübeli olan sizsiniz bana da saygı duymak düşer suan hangisini derseniz ben onu alırım zaten dediğim gibi pişmanlık gibi bi durum olmayacak çünkü farkı anlayamayacağım bile

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Hocam diğerlerinin yaptığı tek yorum o çöp bu çöp ben size kendimi anlattım tecrübeli olan sizsiniz bana da saygı duymak düşer suan hangisini derseniz ben onu alırım zaten dediğim gibi pişmanlık gibi bi durum olmayacak çünkü farkı anlayamayacağım bile
benim fikrim blackshark v2 özellikle konfor açısından ama şunu da tekrar belirteyim ikisi de cidden gereksiz zamlandı bütçe dert değilse itopyadan alın direkt

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
benim fikrim blackshark v2 özellikle konfor açısından ama şunu da tekrar belirteyim ikisi de cidden gereksiz zamlandı bütçe dert değilse itopyadan alın direkt
Bs v2 alıyorum o zaman yardımlarınız için teşekkür ederim bu kadar zahmet ettiniz kralsınız <3

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Blackshark v2 bugün elime ulaştı ikisini de kullanmış biri olarak düşünme hiç knk bsv2 al geç
Bugün elime ulaştı şuan kullanıyorum aşırı rahatladım ve sesler çok iyi istediğim gibi ayar çekebiliyorum.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
cidden ben de aşırı memnun kaldım güzel fiyata denk geldi
Hocam selamlar sizinle aynı indirimde aldım yarın gibi gelicek şuan pc yok bende telefona da takılıyor kulaklık bildiğin gibi bs v2 telefondan kontrol edebilirim değil mi sorun olup olmadığını?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
sen 1500'e almışsın galiba ben orda alamadım stok bitti sonra itopyadan aldım
aynen nays falan 1400 küsüre denk geldi güzel oldu , olsun iyi yapmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam selamlar sizinle aynı indirimde aldım yarın gibi gelicek şuan pc yok bende telefona da takılıyor kulaklık bildiğin gibi bs v2 telefondan kontrol edebilirim değil mi sorun olup olmadığını?
7.1 ses kartı var onun ucu usb , ses kartını çıkarırsanız düz jak girişi oluyor o şekilde test edebilirsiniz

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
aynen nays falan 1400 küsüre denk geldi güzel oldu , olsun iyi yapmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 ses kartı var onun ucu usb , ses kartını çıkarırsanız düz jak girişi oluyor o şekilde test edebilirsiniz
Sistemi sonra alıcam önce ekipmanları toplamaya çalışıyorum da telefonlada anlaşılır diyorsanız hocam umarım sorun çıkmaz.

Top Bottom