2000 memnunumKaç TL ye aldınız mikrofonu dan memnun sunuz
2000 memnunumKaç TL ye aldınız mikrofonu dan memnun sunuz
hiç kullanmadım bende cloud core wirelessla barracuda x arasında kalmıştım barracuda xi dışarıda da kullanabiliyorum diye onu tercih ettim genel yorumları iyi cloud 2yle ses kalitesi olarak arasında fark çok çok azmış sanırım, yalnız cloud core wirelessta dip ses şikayeti olan çok vardı öyle aman aman rahatsız edici değil çoğu kişi arkada ufak bir ses açınca duyulmadığını söylüyordu.Cloud core wireless hakkında ne düşünüyorsunuz
A101deki 90tllik kulaklık bile dip ses vermiyor ._.hiç kullanmadım bende cloud core wirelessla barracuda x arasında kalmıştım barracuda xi dışarıda da kullanabiliyorum diye onu tercih ettim genel yorumları iyi cloud 2yle ses kalitesi olarak arasında fark çok çok azmış sanırım, yalnız cloud core wirelessta dip ses şikayeti olan çok vardı öyle aman aman rahatsız edici değil çoğu kişi arkada ufak bir ses açınca duyulmadığını söylüyordu.
Teşekkürler hocam sadece cloud core wireless arasında kalmıştım baya övdü üz ikilemde kaldım o yüzden iyi forumlar
Outlet ürünAkakçe tüm fiyatları listelemiyor. Burdan alın.HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulakl - PttAVM.com - 2024
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı ' Outlet 24 Ay Garanti / Outlet - 2024www.pttavm.com
Kusura bakmayın cloud core wireless için mi söylüyorsunuz blackshark v2 için mi2000 memnunum
Kusura bakma farketmemişim sabah sabah. Geçen sene bu ürün amazonda 1kya satılıyordu. Çok takip etmedim. Fena zamanlanmış.Outlet ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın cloud core wireless için mi söylüyorsunuz blackshark v2 için mi
v2Outlet ürün
v2Outlet ürün
ben amazondan aldım cloud2 yi de cloud core'ide. 50-100tl için saçma sapan yerlerden alma derim. bu arada güzel tercih pişman olmazsın. kumaş pedde bul kullan dua edersinAmazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?
Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?
O kadar para verip 50 100tl hesabını yapmakta yakışmaz zatenben amazondan aldım cloud2 yi de cloud core'ide. 50-100tl için saçma sapan yerlerden alma derim. bu arada güzel tercih pişman olmazsın. kumaş pedde bul kullan dua edersin