Neler Yeni

Hyperx cloud 2 mi BS v2 mi ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Blackshark v2 1500 TL ye almıştım iptal etme şansım var 500 TL ye değer mi cloud core wireless almaya?
500 farka değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuçta para almıyorum HyperX'den :D ama kesinlikle parasına göre güzel kulaklık. şu an ne kadar bilmiyorum ama ben 900TL'ye almıştım.
benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini , fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü :D

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
hayır olmuyor. şarjı biterken uyarıyor ona göre şarja takıyorum. hem şarj edip hem de kullanabiliyorsun type-c giriş.
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve cloud2 ile pedleri uyumlu dediğinize göre

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
500 farka değmez

benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü :D
saate vurmadım hiç çünkü 2-3 maç atıp kulaklığı kapatıyorum. ama dediğim gibi 12 maç fln çıkartıyorum bana mısın demiyor :D

Ne zamandır kullanıyorsunuz ve cloud2 ile pedleri uyumlu dediğinize göre
Eylül 2022'de almıştım o zamandan bu zamana kullanıyorum gayet memnunum. cloud2 pedleri ile uyumlu. hatta cloud2 ye göre daha rahat giriyor yerlerine.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Blackshark v2 usb mikrofonu mu daha iyi Yoksa cloud core wirelessin miki mi daha iyi

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
saate vurmadım hiç çünkü 2-3 maç atıp kulaklığı kapatıyorum. ama dediğim gibi 12 maç fln çıkartıyorum bana mısın demiyor :D

Eylül 2022'de almıştım o zamandan bu zamana kullanıyorum gayet memnunum. cloud2 pedleri ile uyumlu. hatta cloud2 ye göre daha rahat giriyor yerlerine.
Amazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?

500 farka değmez

benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini , fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü :D
Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,748
İsim
Kerem Çavuş
Amazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?

Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?
fiyat farkı yoksa her zaman amazon

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
V2 kullanıyorum memnunum ama çok pahalı aylarca bekledim düşmedi fiyati

Top Bottom