Kerem Hot
80+ Bronze
Dahası
sonuçta para almıyorum HyperX'denMaşallah![]()
sonuçta para almıyorum HyperX'denMaşallah![]()
500 farka değmezBlackshark v2 1500 TL ye almıştım iptal etme şansım var 500 TL ye değer mi cloud core wireless almaya?
benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini , fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünküsonuçta para almıyorum HyperX'denama kesinlikle parasına göre güzel kulaklık. şu an ne kadar bilmiyorum ama ben 900TL'ye almıştım.
hayır olmuyor. şarjı biterken uyarıyor ona göre şarja takıyorum. hem şarj edip hem de kullanabiliyorsun type-c giriş.Peki şarjı azaldığında ses kalitesinde düşüş oluyor mu
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve cloud2 ile pedleri uyumlu dediğinize görehayır olmuyor. şarjı biterken uyarıyor ona göre şarja takıyorum. hem şarj edip hem de kullanabiliyorsun type-c giriş.
saate vurmadım hiç çünkü 2-3 maç atıp kulaklığı kapatıyorum. ama dediğim gibi 12 maç fln çıkartıyorum bana mısın demiyor500 farka değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü![]()
Eylül 2022'de almıştım o zamandan bu zamana kullanıyorum gayet memnunum. cloud2 pedleri ile uyumlu. hatta cloud2 ye göre daha rahat giriyor yerlerine.Ne zamandır kullanıyorsunuz ve cloud2 ile pedleri uyumlu dediğinize göre
Amazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?saate vurmadım hiç çünkü 2-3 maç atıp kulaklığı kapatıyorum. ama dediğim gibi 12 maç fln çıkartıyorum bana mısın demiyor
Eylül 2022'de almıştım o zamandan bu zamana kullanıyorum gayet memnunum. cloud2 pedleri ile uyumlu. hatta cloud2 ye göre daha rahat giriyor yerlerine.
Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?500 farka değmez
benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini , fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü![]()
fiyat farkı yoksa her zaman amazonAmazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?
Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?
Kaç tl ye aldınız mikrofonu dan memnun sunuzV2 kullanıyorum memnunum ama çok pahalı aylarca bekledim düşmedi fiyati
Hocam 4:52 den itibaren adam blackshark v2 ile konuşuyor zaten bu fiyat bandında çoğu kulaklık mikrofonu aynıKaç TL ye aldınız mikrofonu dan memnun sunuz
Teşekkürler hocam sadece cloud core wireless arasında kalmıştım baya övdü üz ikilemde kaldım o yüzden iyi forumlarHocam 4:52 den itibaren adam blackshark v2 ile konuşuyor zaten bu fiyat bandında çoğu kulaklık mikrofonu aynı