Hyperx cloud 2 mi BS v2 mi ?

Blackshark v2 1500 TL ye almıştım iptal etme şansım var 500 TL ye değer mi cloud core wireless almaya?
500 farka değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonuçta para almıyorum HyperX'den :D ama kesinlikle parasına göre güzel kulaklık. şu an ne kadar bilmiyorum ama ben 900TL'ye almıştım.
benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini , fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü :D

500 farka değmez

benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü :D
saate vurmadım hiç çünkü 2-3 maç atıp kulaklığı kapatıyorum. ama dediğim gibi 12 maç fln çıkartıyorum bana mısın demiyor :D

Ne zamandır kullanıyorsunuz ve cloud2 ile pedleri uyumlu dediğinize göre
Eylül 2022'de almıştım o zamandan bu zamana kullanıyorum gayet memnunum. cloud2 pedleri ile uyumlu. hatta cloud2 ye göre daha rahat giriyor yerlerine.

Blackshark v2 usb mikrofonu mu daha iyi Yoksa cloud core wirelessin miki mi daha iyi

saate vurmadım hiç çünkü 2-3 maç atıp kulaklığı kapatıyorum. ama dediğim gibi 12 maç fln çıkartıyorum bana mısın demiyor :D

Eylül 2022'de almıştım o zamandan bu zamana kullanıyorum gayet memnunum. cloud2 pedleri ile uyumlu. hatta cloud2 ye göre daha rahat giriyor yerlerine.
Amazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?

500 farka değmez

benim arkadaşım da kullanıyor 12 - 13 saat gidiyomuş tahmini , fiyatı o civarken belliydi cloud 2 den ucuzdu çünkü :D
Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?

Son düzenleme:
Amazondan mi alayım yoksa başka bir yerden mi?

Hocam fikrimi değiştim biraz düşününce kablosuz almak mantıklı geldi sizde cloud core ile cloud2 nin fark olmadığını söylemiştiniz zaten cloud core alacağım da nereden alayim amazon veya başka bir yer?
fiyat farkı yoksa her zaman amazon

V2 kullanıyorum memnunum ama çok pahalı aylarca bekledim düşmedi fiyati

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,976
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri