Entilus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 807
Teşekkürler iyi forumlarAnlaşılır sorun yaşamazsın
Teşekkürler iyi forumlarAnlaşılır sorun yaşamazsın
hocam aklıma takılan 2 soru var mikrofon kalitesi iyi midir ve pedleri çıkıyormu kumaş ped vs takabilir miyim?Bu bütçede en iyisi bu, alabilirsiniz.
hocam mikrofonu nasıl ve kulak pedleri çıkıyor mu?Bugün elime ulaştı şuan kullanıyorum aşırı rahatladım ve sesler çok iyi istediğim gibi ayar çekebiliyorum.
Mikrofonu fena değil kulaklık mikrofonu zaten belli kalitede oluyo , padleri çıkabiliyo ayrıca pad zaten kumaşhocam aklıma takılan 2 soru var mikrofon kalitesi iyi midir ve pedleri çıkıyormu kumaş ped vs takabilir miyim?
denemedim çıkıyor mu bilmiyorum ama mikrofonu güzel güzel ses alıyor ve gürültü engelleyici varhocam aklıma takılan 2 soru var mikrofon kalitesi iyi midir ve pedleri çıkıyormu kumaş ped vs takabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam mikrofonu nasıl ve kulak pedleri çıkıyor mu?
Cloud Core wireless kullanan birisi olarak Cloud2 den geçtim. Çokta memnunum fikir olacaksa eğer. Kablosuz kulaklık olarak çok iyi.abartıldığı kadar yok ama şimdi baktım cloud 2 de 1700 olmuş bence biraz indirim takip edilip cloud core wireless alınabilir cloud2nin wireless hali gibi ses kartı olmamasının hiçbir farkı yok fark etmezsiniz muhtemelen
Kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama mikrofon olarak çok kaliteli değil diye biliyorum.hocam aklıma takılan 2 soru var mikrofon kalitesi iyi midir ve pedleri çıkıyormu kumaş ped vs takabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam mikrofonu nasıl ve kulak pedleri çıkıyor mu?
Siz kaça aldınızdenemedim çıkıyor mu bilmiyorum ama mikrofonu güzel güzel ses alıyor ve gürültü engelleyici var
1.8Siz kaça aldınız
Cloud core wireless hakkında ne düşünüyorsunuzbende cloud 2 den barracuda x e geçtim kablosuz çok büyük rahatlık gecikme olayları da olmuyor merak ediyorsan, bence kablosuzlara da bir bak cloud 2 oyunlarda biraz daha net ses veriyor ama fpsci olduğum halde wireless tercihim.