Neler Yeni

Hyperx cloud 2 mi BS v2 mi ?

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Faruk ŞEKERCİ
Bu bütçede en iyisi bu, alabilirsiniz.
hocam aklıma takılan 2 soru var mikrofon kalitesi iyi midir ve pedleri çıkıyormu kumaş ped vs takabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün elime ulaştı şuan kullanıyorum aşırı rahatladım ve sesler çok iyi istediğim gibi ayar çekebiliyorum.
hocam mikrofonu nasıl ve kulak pedleri çıkıyor mu?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
hocam aklıma takılan 2 soru var mikrofon kalitesi iyi midir ve pedleri çıkıyormu kumaş ped vs takabilir miyim?
Mikrofonu fena değil kulaklık mikrofonu zaten belli kalitede oluyo , padleri çıkabiliyo ayrıca pad zaten kumaş

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Nedense Razer modellerine bir türlü ısınamadım. Galiba bir inceleme yapan başka forumda bir arkadaş razerin ürünlerinin kalitesiz olduğunu söylemişti bilinç altıma öyle bir yerleşti ki o kadar paralar veresim gelmiyor. Ayrıca C2 kullanıyorum memnunum

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

denemedim çıkıyor mu bilmiyorum ama mikrofonu güzel güzel ses alıyor ve gürültü engelleyici var

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
abartıldığı kadar yok ama şimdi baktım cloud 2 de 1700 olmuş bence biraz indirim takip edilip cloud core wireless alınabilir cloud2nin wireless hali gibi ses kartı olmamasının hiçbir farkı yok fark etmezsiniz muhtemelen
Cloud Core wireless kullanan birisi olarak Cloud2 den geçtim. Çokta memnunum fikir olacaksa eğer. Kablosuz kulaklık olarak çok iyi.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama mikrofon olarak çok kaliteli değil diye biliyorum.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hiçbir kulaklıkta aşırı iyi mikrofon beklemeyin. Blackshark v2 modeline brodcast olması lazım yanlış yazmadı isem normal mikrofon gibi gerçekçi sesler veriyor mikrofonu bilginiz olsun.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bende cloud 2 den barracuda x e geçtim kablosuz çok büyük rahatlık gecikme olayları da olmuyor merak ediyorsan, bence kablosuzlara da bir bak cloud 2 oyunlarda biraz daha net ses veriyor ama fpsci olduğum halde wireless tercihim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
hocam mikrofon gayet güzel ama discord da biraz kalite düşüyor galiba (arkadaşımın ilettiğine göre)

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
bende cloud 2 den barracuda x e geçtim kablosuz çok büyük rahatlık gecikme olayları da olmuyor merak ediyorsan, bence kablosuzlara da bir bak cloud 2 oyunlarda biraz daha net ses veriyor ama fpsci olduğum halde wireless tercihim.
Cloud core wireless hakkında ne düşünüyorsunuz

Top Bottom