blacksharkın konforu daha çok hoşuma gitti , mikrofonu bir tık önde , ses kartları ikisi de aynı sayılır ikisi de iyi sayılmaz , razerda bir tık ayar yapmak gerekiyo o açıdan bakarsak cloud 2 önde ama cloud2 nin yazılımı yok istesen de ayar yapamayacaksın ve cloud 2 de az da olsa dipses sorununu ben de yaşadım yani müzik falan dinlemiceksen direkt fps oyunu oynayıp çıkcaksan cloud 2 tercih edebilirsin ama video izlemek gibi haricinde dediğim aktiviteleri yapıcaksan blackshark v2 alabilirsin tabi biraz bütçeye de bağlı v2 biraz gereksiz zamlandıAralarında ne fark var hocam sizin tespit ettiğiniz?
hocam bende bu kulaklığı düşünüyorum alınır mı yoksa bu bütçede daha iyisi var mı?Blackshark V2 tercih ederim.
Hocam müzik falan çok aram yok oyun oynarım sadeceblacksharkın konforu daha çok hoşuma gitti , mikrofonu bir tık önde , ses kartları ikisi de aynı sayılır ikisi de iyi sayılmaz , razerda bir tık ayar yapmak gerekiyo o açıdan bakarsak cloud 2 önde ama cloud2 nin yazılımı yok istesen de ayar yapamayacaksın ve cloud 2 de az da olsa dipses sorununu ben de yaşadım yani müzik falan dinlemiceksen direkt fps oyunu oynayıp çıkcaksan cloud 2 tercih edebilirsin ama video izlemek gibi haricinde dediğim aktiviteleri yapıcaksan blackshark v2 alabilirsin tabi biraz bütçeye de bağlı v2 biraz gereksiz zamlandı
abartıldığı kadar yok ama şimdi baktım cloud 2 de 1700 olmuş bence biraz indirim takip edilip cloud core wireless alınabilir cloud2nin wireless hali gibi ses kartı olmamasının hiçbir farkı yok fark etmezsiniz muhtemelenHocam müzik falan çok aram yok oyun oynarım sadece
Onun dışında bu herkesin dediği dip ses çok rahatsızlık veriyor mu dikkate alınacak düzeyde mi?
Bu bütçede en iyisi bu, alabilirsiniz.hocam bende bu kulaklığı düşünüyorum alınır mı yoksa bu bütçede daha iyisi var mı?
yo v2 pro alsın c2 copoyun oynuyorsan cloud 2 yok müzik dinlerim yayın izlerim dersen blackshark
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fps oynuyorsan düşünmeden cloud 2
Kablosuz nedense tercih edemiyorumabartıldığı kadar yok ama şimdi baktım cloud 2 de 1700 olmuş bence biraz indirim takip edilip cloud core wireless alınabilir cloud2nin wireless hali gibi ses kartı olmamasının hiçbir farkı yok fark etmezsiniz muhtemelen